Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-04-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-04-09

Azok után, hogy megbeszéltem Lalával, hogy fogunk találkozgatni és tegnap majdnem elküldtem Gabit, rájöttem sok mindenre..

Hogy igazából nekem nélkülük kéne boldognak lennem. Nem Gabiból megint vissza Lalába. Nem. Magamban, egyedül kéne teljes életet élnem. Jó, hogy rohadt nehéz, én tudom, érzem, tapasztalom, de semmit nem segítek azzal, ha áltatom magam..
Márpedig ez csak az lenne. Csak úgy érzem, most, a jelenlegi élethelyzetemben én ezt még nem tudom meglépni. Ha összejönne a HP, az jobb lenne. Persze ezzel az a baj, hogyha esetleg nem sikerül, az egyrészt kudarc, másrészt meg megint visszasüppedek az életem sz*rságába..

De azért elég gáz szembesülni a ténnyel, hogy te szeretetet adsz jobbra, balra, Gabinak, Lalának és amit cserébe kapsz..amit vársz..az a nagy semmi.
Se puszi, se szeretet, se hiányérzet, semmi...
Persze nem is azért ad az ember, hogy visszakapja ugyanazt, de hogy semmit... Igazából persze az a baj, hogy úgy érzem, senkitől nem kapok. Már persze amúgy igen, mert csomó ember kedves velem, pl ma az Ildi. Az idősebbek olyan anyáskodóak és engem ez egy percig nem zavar.

Jajj, nem is tudom miről akarok írni. Arról is, hogy fáj az űr, ami bennem van. Arról is, hogy zavar, hogy tudom, hogy csak áltatom magam. Nem Lala. Nem Gabi.
Viki.
De ő meg már unalmas. Pláne egyedül.
Amúgy meg valahogy úgy kéne, hogy egy kicsit Gabit is elengedni, Lalát meg..hagyni ahogy van. Mert Gabi az ideje nagy részében idegesít meg nem viselkedik valami kedvesen, de néha meg igen. És én - megint - hülyén csináltam a dolgaim, mert köré szerveztem a dolgokat, miközben ez egy f*s ötlet volt. Kellett volna csinálnom a dolgokat, úgy, ahogy nekem kényelmes és mintegy mellékesen néha vele is találkozni. Már csak azért is, mert ő pontosan ezt csinálja. Nem az van, hogy van Viki, a csajom, vagy mi a túró vagyok neki és vannak a többiek..
Nem, van Gabi, a mindenek felett álló és vannak a többiek, akik közül max a rokonai fontosak. Meg - eddigi tapasztalataimból kiindulva abnormális módon - neki fontosabbak a barátai, mint az egy szem csajszi, akije van. Számomra ez nagyon nagyon furcsa és őszintén szólva eléggé lealacsonyító.. Kár, hogy ez az égegyadta világon senkit nem érdekel, legkevésbé Gabit..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat