Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. november 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. november 15.

Ez a tegnapi színem :) Oh bár lenne újra hétvége... Ma és tegnap a boldogság napja volt minden egyes barátomnak,de főként a tegnap :) Úgyi Pötyikém? Már 18ak vagyunk... Sajnos nem tudtalak felköszönteni így várnod kell a meglepimre. Kezdjük a tétvégét a csütörtökkel :)
Egy jót moziztam és kellemesen ideges is voltam,mert nem volt net. Aztán jött a péntek az egésznapos gyomorgörcs az izgulástól..
Nem tudom miért vagyok ilyen izgulos hisz minden szép volt és ha akkkor kinöttek volna a szárnyaim boldogságomba akkor sem mentem volna egy lépésre sem távolabb :) Kár,h ilyen kis nyuszika vagyok,de az a baj nem igazából tudom kezelni az ilyen ismerkedős témát.. Régen voltam már ilyen boldog :) Mostanában megölelgetném a világot. hmmm
Sajnos egyszer mindenek vége és a pénteknek is. Anitához a barátnőmhöz akartam menni,mert a kis drága Danika ma 2éves és fel akartam köszönteni.. De most szombaton esküszöm bepotlom. Helyette kimentem a Fűwesbe. Kinnt volt Edit és Zita meg pár megölelgetni való fiúcska akik együtt örültek velem. Nagyon sajnálom Lacikát,h úgy áll a barátnőjével ahogy,de szerintem nem is jó egy kapcsolat,ha bukkanó mentes :)
Vagyis nekem még sosem volt olyan :) Megölelgettük egymást és mondta,h olyan jó,h boldognak lát ilyennek még nem is látot...
Meghiszem azt az utóbbi egyévben jóformán csak szenvedni láthatott.
Tegnap lila napom volt...azt mondták a lányok azért van mert kielégítetlen vagyok..Ha tudnák,h milyen boldog vagyok akkor biztos nem gondolnák ezt...Már csak 11nap :) Tegnap kicsit kellemesen éreztem magam..
Elöször nem mentem be a csajokkal a zorróba hanem még beszaladtam Postáshoz.. Azt mondta megismert sőt még köszönt is nekem pénteken :)
NAgyon sajnálom,h net jön össze vele a vöri..de szoktuk mondani,h semmi sem véletlen. És pötyikétől is megtanultam ami nem megy azt nem szabad erőltetni.. Na mindegy kaptam Posti fiútól egy banánt ő meg kicsit később egy pofont,mert tibikével együtt húzták az agyam..De az egész kint létben az volt a legjobb mikor még a Zorróban beszélgettünk 3-asban a csajokkal. Azon,h kinek a gyerekének ki lesz a keresztanyja,h Edit és Eszter leszbikus pár lesz :) Jó kis elgondolások születtek :) Várom már a pénteket.. NAgyon.. Éjszaka elég kellemetlent álmodtam és olyan rosszul érzem magam,h ilyenektől rettegek. Hugival álmodtam..sokáig beteg volt majd meghalt én éreztem a szivemben a nyomást,de nem tudtam sírni..Menni kellet volna a temetésre és ahoz képest,h mennyi fekete ruhám van most egy darabot sem találtam csak fehéret...
Szerencsére jól van. Kölcsön kértem angol órán Csilla mobilját és írtam neki SMS-t. Most jobban érzem magam!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat