Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. december 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. december 26.

Muszáj levakarnom a mai napomat.. először is sajnálom,h Balázst ejtettem még vagy 4évvel ezelőtt..igen csak meghelyesedet azóta :) Bár igaz 5éve volt már az a nagy szerem,de akkor is :) Nevettünk is rajta,h már milyen régóta tépjük egymás idegeit :) Annyira örülök,mert neki is és Konkávnak is van már barátnője:) Ez tök tutti!
Ezért megcsináltam Eszternek Balázsbarátnőjének az ajándékot(amire majd Balcsi azt mondja,h igen én csináltam :) Találkoztam Markó puputevécske pajtimmal is :) Annyira aranyos! Tök jó fej volt.. Megsporoltam vele egy csomó időt remélem nem lett semmi baja ,mert igen csak lanyhán volt öltözve és igen csak sokáig beszélgettünk! Nem csak nekem totál züzös a családi életem a mai nap ennek a tanulsága volt! Zsófi kifestett király kisasszonynak..igaz valami tűz szellemre joban hasonlítottam..így akartam "haza" Is jönni,de elmaszatolodott és nem kockáztattam meg.. Játszottam a lányokkal Balcsival levittük Perdit sétálni és majd 2órán sétáltunk az esőben nosztalgiázva és hol szakadva a röhögéstől :) Befontam rasztásra a haját..már jó hosszú..kérdezgettem,h mi van az együttesével..irigylem..
És a beképzelt fütyi húzta az orrom azzal,h miért is jó pesten lakni.. Mintha tehettem volna valamit is a költözés ellen :(
Tegnap megnéztük Hugival az Édes november című filmet amin megint csak elkezdtem sírni.. szerintem valami hormon ingásom van, mert ez már durva ami végig megy bennem..
A hangulatom most optimális :) Köszönhető a "beherofkkának" amit nincs szivem felbontani így marad szuvenír és majd nézegetem a pesti emlékeket idézve és az eső dobnak amit kaptam,de nem fejeztem még be :) Jó ajándék módszer. "Kell eső dob? Kell hát! Hát akkor fejezd be és a tiéd lehet :)" FAntasztikus élményeim vannak a mai napból..ez most 10pontos :) És még nincs vége
Ha valamit kihagytam volna azért bocsánat.. az agyam egyenlő egy szitáéval, a lelkem egy szivacséval, a testem egy kő, a szerelmem meg háát minek is nevezzem..mostanában sokat gondoltam erre,h is lehetne megfogalmazni: Végtelen milliő, néhány másodperc beteljesedés, rengeteg szenvedés és mégis boldog való nekem ezt jelenti.. ah jó lelövöm magam :) Fáradt vagyok és fáradt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat