Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005-11-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005-11-19

Ki kell magamból írnom mindent külömben úgy érzem megfulladok az érzéseimtől. Tegnap töltöttük be a három hónapot vagy 2hete kezdtem ilyen furán érezni. nem tudom valahogy eltünt a varázs. Vagy mit tudom én. Unalmasnak érzem a kapcsolatot,de tudom,h tehetnék ellene csak azt nem tudom mit. Olyan robot szerű lett az egész. Pl. tudom,h ma jön és várom,de máskor ilyenkor már rég kiugrott volna a szivem a számon. Most is érzem,meg készülgetek,de nem úgyan az. És nem benne van a hiba hanem bennem és undorodom magamtól,mert őt akarom és mindig azt nézem milyen fickó az ott közben meg hasonlók. Zsuzsa leribancoz,ha még tavaly mondja megértem és nem háborodok fel..most csak a gondolataim csúfosak,de nem tettem semmi olyat amivel kiérdemeltem volna ezt a szót. szenvedek..tudom én tehetek róla.
És az a legroszabb,h nem tudok róla beszélni és így nem látom át ezt az érzelmi halmazt. Vele sem merem megbeszélni. Senkivel. Zsuzsával probáltam megbeszélni,de most nincs ráhangolódva az ilyen dolgokkal meg is értem meg van a saját gondja,nem is akarom zavarni magammal. Most is probálom feldolgozni a dolgokat,de nem megy. Üres az egész..vagy csak lehet,h a nagy rózsaszín felhősödéstől ami most kitisztult ég lett üresebb ez az érzés..és kavarognak a gondolatok.
Szeretném ha valami történne,de ahoz tenni kéne és hiába vagyok nagyszájú ezekben a dolgokban Nyúl vagyok.(Meg sok másban) Amúgy Keresztpamuéknál vagyok és megnéztem a hangulatomnak egy tökéletesen megfelelő filmet:Közelebb
Este jön Ati csak nekem..Kisvárdára és egyszerűen repülnöm kéne,de nem tudok..
Vettem tegnap 1kesztyűt neki és megfestettem..olyan jó volt közben rá gondolni,de egyszerűen most csak az jut eszembe vajon örömet tudok-e szerezni..meg olyan izé az egész.. és nem az a nagy boldogság..hiányzik.
Gergőnek ma én leszek a meglepi..Neki zoknikat festettem..Autót és tappancsokat! De nekem az igazat megvalva olyan snasznak tűnik..:(
Minden olyan snasz..vagy csak én vagyok az???



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat