Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. július 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. július 10.

Túl vészeltem egy bulit..itt punnyadok pesten és erősnek kell lennem és sziveket tőrni :) Nem megy most valahogy nagyon nem megy....
Neigyál gyümölcslevet,mert kövér vagy tőle,ne egyél gyümölcsöt se akkor igyál vizet. Milyen fincsi a vizecske. Ennél már csak kövérebb lehetsz. Eddig nem zavartak ezek a dolgok,de most dűhít. És mi lenne ha egyszer vissza szólnék? lehet,h én hízok,de a maga pofája is?
túl durva... jobb lenne ha megtanulnék fotoszintezitálni..
Rosz kedvem van valahogy semmi sem tud feldobni..nem is nagyon találom a helyem..olyan mintha nem is lenne. Talán ha kavics lennék és néha odébb rúgnának az izgalmasabb volna vagy mit tudom én,de nem érzem jól magam a bőrömbe. A legszivesebben levenném és fel vennék egy másikat amibe nem lehet bele kötni. Szépen ki van vasalva nincs sehol alatta narancs és olyan amiben én is jól érzem magam. Helyette van egy olyanom amiben megfulladok olyan síró görcs jön rám,imádnak az emberek bele kötni,ki ezért ki azért. És minnél idősebb vagyok annál több ilyen kötésem van már és nincs belőlük végülis semmi(legalább egy jó m,eleg pulcsi vagy sapi lenne amiben boldog tudnék lenni)mindet lenyelem és csak gyűlik és gyűlik a szervezetemben és egyszer véletlenül megfogok halni tölük. Én érzem,jobb dolgom nincs is. Most egy ideig boldog voltam volt Sapim,Hugim,de most megint csak úgyan ott tartok. Magamat emésztem. Jó fincsi kötéseket. Az egyik ezt mondta a másik azt én néha látom az igazságot csak ha sokat hallasz valamit a tükör is elkezd torzítani. És meg kell valjam én mindig is azt valtam,h a szépség belülről fakad,na most iszonyatosan nem tartom magam szépnek. Azt hiszem beteg lehetek. :)
Mindig ott szeretnék lenni ahol nem lehetek. Olyan hülye vagyok már olyan régóta vártam,h itt lehetsek vele és nem is nagyon tudok vele beszélgetni. olyan idegen félének érzem magam. mindegy holnap már csak mi ketten leszünk és miénk a világ :)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat