Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. február 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. február 21.

Olyan boldog voltam,h vissza jöhettem a koliba normális emberek közé..
És nesze most abba kell bele gondolnom,h iskola és pótolhatok 1000rel.
Olyan üresnek érzem magam. Egész múlthéten csak feküdtem és aludtam..probáltam olvasni,de nehezen megy ha laponként 5* fújok orrot és sosem tudom,h hol tartok és mire eljutok odáig,h megtaláltam újra fújhatom az orrom. Így egész kellemesen eltunyultam. Köszönöm a sok gyógyulj meg emberkéket,h töltötték még belém az élniakarást!
Sajnos a szívtársam is beteg volt,van..nem tudom mi van vele. Szerdán Megyek Pestre így ha valaki auto gramot szeretne kérni 10kor hívjon fel és én megmondom hol és mikor adok :)
A múlt héten amikor jobban éreztem magam és tudtam mozogni akkor takarítottam voltam Ivucinál Szilvásváradon..úgy szeretem azt a helyett.
Tibi bácsi tessék örökbe fogadni..beszeretnék a kondi terembe költözni :)
Annyira szép az a hely..nem tudok vele betelni. Útóljára összel voltam akkor az avar most a hó borította táj. Alig várom a nyarat egy hétre vagy csak 3napra ahogy lesz időm oda költözök. Iván anyjával Évával igen csak jól elbeszélgettem vagyis jól elmondta,h mi van Tibivel én meg csak hallgattam. Nem igazán tudtam neki mit mondani... Annyi minden történik velem és mégis semmiség. Vagyis nekem. Ádámmal töltöttem a szombat estét.. kivan akadva azon,h az osztálytársai,h irigylik,h hova jár bulizni meg ilyenek :) És ő ilyenkor csak rám gondol,h én mennyi helyen jártam már. Hát igen igazi magyar nomád vagyok a kis zöld utizsákkommal a nyakamba. Gergő is nagyon jól tartotta a lelket bennem :) Csak még én nem tudom,h mikor jutok le Kisvárdába.. pedig készülök. Majd lesz valami.
Most pénteken Borsodnádasdra megyek egy szülinapi zsurra :)
Ja szilváson voltunk Viólának a farsangján és volt egy jelmezes fiú aki megnyerte az egészet. Valami bucka-lakónak volt öltözve..igazán elmagyarázhatná nekem valaki mi az :)
Edittel a szobában megint alakítunk. Most jöttünk vissza, de már tervezgetjük,h megyünk haza:) Jobb volt otthon heverészni.. vagyis jó lett volna ha nem vagyok beteg meg magányos.. még annak ellenére is,h a macskának kutya baja sem volt és rajtam derbizett keresztül és,h anyuci nem valami hűde klasz beszélgető társ.
Ja: ajánlotta Gergő,h igyak egy felest atól biztos jobban leszek. Karácsonyra kaptam Antitól egy üveg beherofkát amivel mindig szemezek,h megkéne már kostolni.. fogtam meg egy feles poharat és áthuztam anyuhoz..egyedül nem szeretek inni..ő meg elvette és azt mondta,h csak 18.szülinapomon bonthatom csak fel..kiskoru vagyok.. jó,h nem akkor mikor már gyerekem lesz :) eKKORA leoltást. Na mindegy vissza tettem a helyére.
Ádámnak vettem egy labellot valentin napi ajándék ként .) Az anyja meg azt mondta,h vegye célzásként legközelebb kézkrémet kap.
Ivánnak egy könyvet vettem valentin napra :)
Editnek és zitának egy egy fasz nyalókát :) Megérdemlik.. Én meg kaptam 2üveg mézet,h legyen mit nyalogatnom a csajok hasáról és egy szál virágot anyutól meg a maci felsőt.
Csillag építésben is voltam a hétem még egy csomag csillaggal bővült a plafonon világító égitestek létszáma.
ma hajnalban adták a tv2-n a Velencei kurtizán című filmet amely a kedvencemnek minősül és már rongyosra néztem így újra felvettem. A gattacát is felkellet volna venni,de lusta voltam.. Vasárnap meg a csodálatos elme lesz. Alig várom már. Az is a kedvenceim közé tartozik :) Tök jó, mert otthon leszek :) Másnap reggel megyünk anyúval szlovákiába kirándulni :) Ennyit rólam ma :) Holnap mondok pár nekem tetsző viccet is



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat