Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. január 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. január 26.

Egész jó kis hangulat ingadozásaim vannak mostanában :) Egyik percben sírok a másik percben már nevetek is.. Kész vagyok.. Amúgy most tök boldog,mert egy kissebb hiba ellenére is meg van a kiállításom.. kicsit előrébb hozták az idejét.. MA reggel dobtam össze végleg az anyagot.. olyan büszke vagyok most mint még soha sem.. most érzem,h volt valami eredménye annak,h csinálok valamit.. Bár nem nagy durranás,de még is csak az enyim :) Tegnap Etelének segítettem a kiállítási anyag gyüjtésben és Editék is.. Kicsit nehézkesen indult és kicsit sokáig tartott..kicsit hideg is volt,de akkor is egy akkora élmény.. Ha kézhez kapom a képeket esküszöm egy olyat felrakok a naplómba.. Megnézném Sasi arcát,h mit szólna képekhez és ahoz képest,h mennyire ellenezte,h Eszter jöjjön biztos,h tetszene neki. Már csak azért gondolom,mert én is elég prűd vagyok és még nekem is tetszet a dolog. 2hét múlva igaz még egyszer vissza megyünk,de most már "ruhás" képekért.. mondtam Etelének,h most már valami olyat is kéne csinálni amit anyámnak is mutogathatok... nem hinném,h nagyon oda lenne a "cicis,popsis,hátas" képeimért... :D
Sajnos nem fogok találkozni loveyoetiszteletessel így kénytelen leszek felhívni anyámat,h volt-e pesten és ha nem akkor lehet,h elmegyek hétvégén.. Nem tudom,h most mit kezdjek magammal.. Pamu is most hívott,h neki a jövőhét lenne jó ha mennék melózni. Minden felborul körülöttem. A legszivesebben Kedden hajnalban Zsuzsikával mentem volna Gyöngyösre.. Egész héten partyznak a drágáim... Ja amúgy miútán kihevertem a hétvégi megrászkódtatásaim és vissza jöttema koliba egész jó kis lány bulit tartottunk.. 4nő között is tök magányosnak tudom érezni magam.. Ma is csak annyi boldogított,h Béla megkérdezte Esztert,h megbízható leányzó vagyok-e :) Most meg azon vidulunk,h biztos rám akarja bízni a halait :) Amekkora mázlim van meg is teszi :)
Amúgy mit lehet szeretni a halakon? Szép meg minden..de még a teknős is izgalmasabb állat... maradok a teve tartásnál :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat