Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. december 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. december 25.

Hmm.. Hol is kezdjem.. Végre Hugival "aludhattam át az éjszakát,mert el letünk különítve egymástól a betegségem miatt. Most már talán jobban vagyok..
4kor aludtunk el mert addig beszélgettünk, azt mondta reggel,h vagy négyszer keltem fel és fordítottam meg..
Én nem emlékszem vagy csak 2re,de az jó..
Reggel 8kor már forgolodtam és nem tudtam tovább aludni..
Lejöttem a napaliba és tötymögtem egy kicsit mikor felmentem Mariann néni rögtön nekem állt,h milyen hülye vagyok,h pizsamába megyek ki cigizni...bla-bla-bla
Jó Reggelt helyett üvőltés..komolyan,h ilyen hülyének nézzenek..
Mindegy vigasztalódtam a jó reggelt SMS-emmel :)
Fél9kor Mariann néni bocsánat kérés helyett teával várt..
Igen csak nehéz dolog elismerni a hibáinkat :)
Volt már itt vendékségbe: nagyi,laci :) Zsuzsa,zsolt és szabika akival brümm-brümm-öztem :) 2éves lesz az a gyerek és én kész vagyok.. olyan nagy.. Danika nov.15.én volt két éves és sehol sincs ettől a gyerektől..De nem érdekel akkor is az én keresztfiacskám és a saját a legszebb :) ohh
Most kicsit még olvadozok :) Nem a melegtől bár mondjuk szokottnál melegebb és büdibb van a lakásban :) De mindjárt jön a napi szellőztetés.. Tiszta egészség mániás ez a család.. Bár mi nem vagyunk azok még sincs annyi pia mint itt..
JA reggel:reggeli helyett 5kg krumplit pucoltam,de a fenséges ebéd behozott minden fáradtságot :)
Ebédre:káposztás lazac,sült krumplival volt :)
Meg fehér bor hozzá..
Hát igen még 2-3 hónap és igen csak kihiznám itt minden ruhámat..
Holnap kicsit kimozdulok innen ha minden igaz.. már ma leakartam lépni amúgy :) Csak este belázasodtam és úgy lett döntve,h maradok.
Körbe mászom az összes maradék barátomat.. Azokat akiket tényleg a barátomnak nevezhetek :) 4éve költöztem el és igaz megcsappant a létszámuk,de most maradt 3család és rájuk bármikor számíthatok..úgy érzem.. Igaz van már 2-3 új barátom itt,de háát.. nem az igazi még! Vagyis nem tudom.. én már annyi mindent nem értek/tudok. Nem csak a barátság körül.. Úgy néz ki Szilveszterezni maradok Pesten valami Újvár cluba megyünk :)
Nem ismerem a helyet,de valaki ott lesz akire már nagyon kiváncsi vagyok.. egy éve csak róla hallok és már böki az oldalam ki az a csoda pasi aki így elcsavarta a legkedvencebb barátNőm(szerelem istennőm) nővérének fejét :) (Szabina)
NAh most má lelövöm magam! megyek mosogatni :)
Fantasztikus! Az esti lecseszésből sem maradhatok ki.. Nem tudom,h miért vonzom a szerencsétlenséget..Legalább a szerelemben szerencsés vagyok :)
Valami jó hír asz életemben :) Olyan lusta vagyok.. Szégyelhetem magam..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat