Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. január 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. január 3.

Fantasztikus,h milyen fáradt vagyok.. Pedig Postás anyukája fözött nekem kávét.. teljesen elszoktam már ettől a rohadt suliban üléstől.. Szét akar szakadni a fejem.. Szeretem az illatos jól fésült kisfiúkat.. (Főleg ha 26-27évesek és még legoznak és azért nyivákolnak,h mit kéne enni aztán meg még én csinálom meg nekik az ebédet) Háát igen ez Posti fiú... Irigylem ő Debrecenben tőltötte a szilvesztert szivesen cseréltem volna vele..bár igaz csak az egyik főt ismertem bagázsból akivel volt :)
Jó volt egy félórát fetrengeni és kikapcsolódni.. vagyis nekem már azt jelenti ha tévét bámulhatok :) Olyan kutya szogom van.. megkéne már fürdetni az öreg Sunyikát, mert majd beájultam az ő "illatától" is :)
Hmm Mikor jön már el az a szépidő amikor lehet menni Ivánkára borozni.. Jó kis házibor.. Mondjuk még a tegnapi véremet sem bírtam meginni..
Most minden fáradtságom ellenére egész kis boldognak érzem magam.. Remélem majd amikor a tüdő boncolgatásánál fogok járni biólogiából akkor is ezt mondom.. Pfúj..
Tegnap elmeséltem a nagy álmom Editéknek.. Nem túl nagyra törő,de annál boldogabb leszek ha megvalósul.. Abban biztos vagyok,h nekem nem lesz Limom.. :) Nem is mintha akarnék :)
Ma megint matekon szált el az agyunk a dupla matek a kedvencem :)
Az elsőpadban ültem és az utsó padba leveleztem Matyival,egyszer megkérdezte,h szeretem-e és írtam neki egy találó versikét.. Ma is megkérdezte,h szeretem-e és mondtam neki,h rajzoljon nekem egy disznót..megcsináltam nála egy bizonyos disznó tesztet..
Írtam neki,h igenis "szerelmes" vagyok belé,mert akkora a disznó farkincája mint amit még sosem láttam :) Utána rajzolt nekem valami krix-kraxot és mondta,h monjam meg aból mit veszek ki :)
Igen értelmesen vissza írtam neki,h sexuális kielégítetlenséget..(amúgy nem volt nehéz dolog kitalálni amikor már tesi óra óta célzásokat tett minden lánynak...) Adtam is neki egy tanácsot a problémájára,de ő inkább az én segítségemet kivánta és kénytelen voltam bevallani neki az én problémám,h igen csak kevés pasihoz vonzódom és ő pont nincs köztük :)
Meg,h már a félszobán végig ment és tudni illik házinyúlra nem lövünk :)
DE legalább elment a dupla matek.. Mostanában központi téma lett a sex..vajon a szerelem mikor jön újra vissza a divatba? Várom már..
Ja eladó vibrátort megveszünk :) Tegnap eltörtük a parfisnyelet a szobában..meg a mobil Wc-t is.. Nem is olyan jó dolog ez a harcosok clubja játék.. már megint tiszta kék-zöld vagyok.. :)

JA ma mázli napom volt..nem sikerült a reggeli tojásrántottát kihánynom :)
Ha minden igaz nyertem egy 2000Ft-os könyvutalványt :) Csak meg is kapjam :) És láttam egy hulló csillagot is.. most már igen csak megérte folyton az eget bambulni :) CSak bejönne a kivánságom :) És már majdnem kész vagyok a biológiával..és van még egy nagy rakás kémiám is :) Nah megyek..kedvemre tanulok :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat