Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. január 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. január 12.

Hogy néznék ki rasztás hajjal? Már nyár eleje óta gondolkozom rajta... de nem tudom..sajnálnám a hajam.. majd még elvállik,de nem is akarok ilyenre költeni most :)
Hát hol is kezdjem.. a mai napom.. jövőhónap végéig elkell készítenem egy saját kiállítási anyagot.. 150rajzzal kell kirukkolnom..kb csak 30értékelhető van így termelnem kell :) Félévre a lustaságom miatt csak 4essel zártak le,de jobb mint a kettes :) Ma meg kaptam a gyülytő munkámért és az üvegtervért egy 5öst.
Bár minden nap ilyen lenne csak a 1,5órás igazgatói iródában ücsörgést és veszekedést szeretném ha nem létezne.. én úgyis tudtam,h mi lesz az egész leválasztás témának a vége.. Nem is tudom miért nem húztam el.. ja csak azért,h lássák,h a diák munkában is ott vagyok.. most is mennem kell majd dt-re Püff..
Kezd már elegem lenni.. ezen a héten még Postásig sem jutottam el.. Atival meg tavaly november óta nem tudtam beszélni.. valami fantasztikus.
Legalább Editnek jó napja volt.. én is szivesen lógtam volna velük Miskolcon.. de majd egyszer már én is ki Hawaii-jozom magam.. csak kapjak levegőt.
CSak lennék már túl a péntek 2órán.. utána már rögtön érezni fogom a hétvégi szabadság szellőt.. Valami szorgalmi fejlesztőt feltalálhatnának már,mert ez már elviselhetetlen milyen lusta és szétszort vagyok mostanság.. Csoda,h a fejem nem hagytam még el.. nah mindegy eljön még az az időszak is.
Megyek..
Ellégé lehangolt az a hír,h meghalt Miszter Púpos Pisti az első férjecském akit szívből szerettem... (mellette ő volt az első tevém is és megsem tudtam nézni,h hány napot élt) 4előtt döbbentett le a hír.. végülis éreztem..és én kértem is azt a faszkópét,h adja meg a a jelszavát had etethessem..fel is hívtam.. de úgy tünik,h így döntöt.. szar..
Pff.. Mindegy..én is megöltem Miszisz Púposné Bogit. Ennyit ért a szerelem kihalt a Púpos famillia.
Pedig azt igért vigyázni fog rá..meg azt,h örökké szeretni fog.. olyan kishülye tutyi-mutyi vagyok.. vajon mikor nővöm már ki az álomvilágot és mikor tudok teljesen reális lenni.. Az az igazság,h nem is akarok..
puff nekem. MIndegy már rég elkellet volna hagynom a régi dolgokat.
De olyan nehezen tudok mindentől megválni.. kishülye naív kislány vagyok.. igaza volt Szabolcsnak..
Nah..tovább kell lépnem.. külömben is itt egy új élet itt egy újszerelem.. csak erre kell gondolnom..és arra micsoda boldogság is dúl a lelkemben.
Szeretem...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat