Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. április 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. április 18.

Folytatás a tegnapi naphoz,mert kevés volt a helyem :)
Igazbarát módjára hazudott az érdekembe, de mielőtt lebuktam volna inkább ma elmodtam, Petinek,h voltam nála. 9essel haza lópakodtam tőle. Amíg ott volta egy csomó dolgot megtudtunk beszélni és tök jó volt..beszélgetés közben stopoltam a zoknijait és ő adig rendet rakott a szekrényében ? Tök jó volt náluk igaz Danikával az öccsével játszottam és mikor leggugolt és fel ugrótt jól pofán baszott a fejével és egy kis darabot sikerült a számból kiharapnom,de még az is jó volt ? Jót röhögtem magamon,h egy 2éves gyerek megvert ?
Ma tök lusta voltam csináltam kávét elszívtam egy cigit és anyám bejött a szobából,nem is hisztizett e cigi miatt mint pénteken. Beszélgettünk egy csomót,meséltem neki atiról,h milyen jól elvoltunk és milyen hülye ötleteink voltak,h eljegyez meg ilyenek :) ezen a hétvégén nem is mosogattam :)
Nem s szólt semmi furát,h jövőre hozzá költöznék pedig vártam ?
Csináltam reggelire piritóst bambultam a tv-t és össze pakolta, majd mentem a buszhoz. Amikor a vonat állomásnál jártam a híd alatt hányó fiataloknál elkezdtem felfigyelni,h mennyi fiatal igyekszik a vonatállomásra. Ilyen alternatív kinézetű fiatalokat kvesett látni ilyen tőmény mennyiségben mint akiket láttam ? Bevásárlókocsin tólták a hangfalakat meg hasonlók ?
Amikor megláttam editet tiszta izgatottan közöltem,h mi meg merre és ő is,h igen csak nem rosz ? Aztán kitaláltuk,h oda ülünk ahova ők és inkább ők ültek oda ahova mi ? És hirtelen 50ember volt körülöttünk ? Én jól éreztem megem igaz Edit feszült volt és ideges a sok idegen láttán,de mégis csak élveztük a végére a jelenlétüket. Egy fickóval megbeszéltük,h Putnokon fel szál Eszter és,h köszönteni szoktuk meg hasonlók én kiduktam a fejem az ablakon,h tudja hova kell szálni mikor vissza húztam a fickó már vetkőzött és egy boxerban igan csak kirakva azt ami akad igaz én ezt nem láttam csak Edit illetve eszter, elkezdett ugrálni és üvültötte,h Eszter meg hasonlók ? Kész volt. Nagyon meg csinálták a hangulatunkat..nem is nagyon volt kedvünk leszálni a vonatról,de sajnos múszály volt. Egy fiúnak (Angyal) ő volt a legtrogerebb megadtam a számom,h ha még egyszer Domaházára jönnének akkor szóljanak. Tiszta jó kedvünk volt és megbeszéltük,h berugunk :) Vettünk 2liter tapszis bort 2bolerót hozzá bekevertük és kimentünka csóni tóhoz. Ott hintáztunk és beszélgettünk,jó volt kiengedni. Utána elkezdett cseperegni az eső és mentünk Sportólni. Annyi gondolatom volt még tegnap,de mostanra már mindegyiket feldolgoztam és megint csak felületes tudok lenni pedig az a boldogság ami tegnap bennem volt igen csak hiányzik mára. Ma kiderült,h már mindenre szintre tudtam hozni magam és egy csomót javítottam :)
Aztán elmentünk focizni és hát utsók lettünk elég rendesen kikaptunk,de nem zavar túlságosan csak azért mentem most,h meg legyen tesiből az 5ösöm és javítsam ezzel is az átlagom,meg amíg edzésekre jártam addig is mozogtam egy kicsit. Ma amúgy egész nap szakadt az eső és tökre lenyomta a hangulatom.Kaptam megint egy kis munkát agykontrollra kell tervezni kezdőlapot.. vannak ötleteim csak nem tudom hogy is álljak neki, ldikó néni kiírta nekem az agykontrollos cd-t és kaja előtt egy kicsit meditáltunk rajta a csajokkal igaz Edit erre nem volt valami nagyon vevő. Még annyi minden dőlne belőllem :) Pl. tervezgetjük a hegyalja fesztivált,h megyünk meg hasonlók..atól függ hogy tudok pénzt sporólni. Egyenlőre sehogy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat