Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. április 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. április 6.

Postás pont most hívott,h szombaton ráérek-e :) Mondtam neki,h csak vasárnap.. megyünk "szalonnát sütni" Ívánkára :)
Igaz ha minden össze jön Jocó és Livia is ott lesz.. Nem nagyon ugrálok már Livi ért. DE a prtynak örülök és annak is,h mivel csak én vagyok Postinak még is csak engem választot erre a megtiszteltetésre :)
Szörnyű ez a felállás köztünk, nem nagyon dijjazom azt,h valamikor szarba sem vesz máskor meg jön és én vagyok a szemeteszacsi amibe mindig kapaszkodhat,h majd figyel rá. De mit tehetnék? Barátok vagyunk és ennyit megtehetek érte. Én is sírtam a vállán eleget. Sírásról jut eszembe a Sorstalanság. Egyik oldalamon a moziba Béla bá ült aki meghúzott matekból.. a másikon meg egy nem valami friss lehelettű de annál kedvesebb foci örült fiúcska ült :) Elég nehezen megy ma bárminek is a felfogása számomra így a filmet sem nagyon értettem meg csak akkor mikor olvastam kedves levelezőtársamnak a nyilatkozását róla.
Mai best of a tegnapi pasi fikázáshoz,h Petike az én mézescsuprom zaklatja. Én már nagyon nem értem a világot bár nagyon úgy érzem,h 100%ban bennem van a hiba. Tegnap este egy fickó Debrecenből felhívott,h a neten találta a számom és háát beszélgessünk..
kiderült,h 30éves talán vízöntő és,h rettentően megörült annak,h én mérleg vagyok. És az asztrológiától egy óra alatt eljutottunk a sexhez ahol én általában már kínosan érzem magam. És hát miért ne ajánlotta volna fel magát,h én vele szétszabdalnám a párnát.. Itt már kicsit tele lett az amúgy is tele poharam és megköszöntem a beszélgetést és egy életre búcsút mondatam neki. Én nem bírom az ilyen streszt. Edittel elszívtunk egy szál cigit majd kimentünk Wc-re. Mostanában a nagy meleg miatt szokásom bugyiban és polóban aludni (mivel a boxeromat valahol elhagytam,ha valaki megtalálna akkor kérném vissza :) és vissza felé a lépcső fordulóban pegpillantottunk egy arcot mellette nem az ócska kollégisták köréből való volt így elképedve lejebb rántottam magamon az akkor éppen rövidnek való polót és vissza iszkoltunk a szobába. Ma meg faszás volt mert vacsoránál pont ott volt és mikor éppen a kicikizesémnél tartott Edit megakadt valahol a tea és azt hittem ott fulladok meg.
Amúgy a tegnapi nap ezzel együtt is kellemes volt. Ma ahoz képest elég nyúzott hangulatban leledzettem. 2nap még és itt a hétvége.. annyira várom már. Bár volt ennél már jobban várt pillanatom is,de most már nem nagyon hiszek a mesékben :) Ja tök jó,mert h minden igaz akkor Zsuzsika jön velem Pestre kirándulni.. lassan már úgy össze vagyunk nőve mint borsó és a héja. Petra kérdezte,h pénteken megyek-e partyzni..tök jó,h valaki még érdeklődik felőllem,de most sjnos nem.. Mindig ilyenkor nem vagyok otthon. Nem baj most már csak az vigasztal,h ezen a hétvégén nem az ablak pucolás és a mosogatás lesz a fő hobby. Majd a jövő hétvégén.
Voltam ma sétálni valami dombocskán.. és leis ültem a tetejére és szép volt a kilátás csak sajnos már nem volt valami napsütéses idő..de azért jó volt a levegőn lenni
Hugitól valamelyik nap kaptam egy idézetet,h Úgy szeretnék érzéketlen lenni mint egy kő,csak a kőveket beszokták falazni vagy valami hasonló és mintha én már ezt írtam volna.. én is szeretnék olyan érzéketlen lenni.
Egész este ezen szenvedtem. Csak nem tudom,h tényleg leírtam-e vagy csak dezsavű.
Lehet,h májusba megyek újra Lenygelbe. Ennyi Auschwitz-es (zsidók kivégzésének szörnyűséges, mindenki által ismert helye) story után már ez is nagyon nagy haladás volna az életemben. Bár én cseretáborba mennék nem munkatáborba :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat