Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. március 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. március 22.

Kicsit olyan elme rozzant állapotban vagyok ma.. Elég forgalmas napom volt ma.. valamikor fél 5körül már azt hittem soha nem lesz vége ennek a szaladgálásnak.. Spániel komplexusban szenvedek.. Ami abban merül ki aki mostanában a szemembe néz az nem lát mást csak szenvedést.
A spániel komplexust tegnap találtam ki erre az állapotra amiben most leledzek. Elég kellemetlen. Most éppen arra várok,h már csütörtök hajnal legyen és a Pesti buszon ülhessek. Ha minden igaz akkor vagy 5napot ott fogok tölteni és megprobálom minnél hasznosabban. Sokat csavargok majd a városban.. ha az idő engedi akkor éjszaka a Citadellánál fogok korzózni és nézem a gyönyörűen kivilágított várost. Felidézem a nyár legszebb pillanatait aztán azokat a boldog ottan leélt emlékeimet. Tervezgetem,h meglátogatom apukámat is..ne untkozzon már annyira. Régen voltam már nála. Talán viszek neki a kedvenc virágából is. De lehet,h csak a kicsi lányát kapja meg. Tanulgatok majd egy picit. Találkozom egy két barátommal és megprobálok magamra találni. Olyan üres és szana szét hordott lettem,h már nem igazán érzem jól magamba a börömbe.
Ennyit a terveimről. Ha bárki szerepelni szeretne benne a mobil számom tudja. a tevémet ha elválalja Zsuzsika barátném akkor nem fagyasztom le és had éldegéljen a tavaszi szellőben :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat