Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. március 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. március 7.

A hétvégémről:
Nem is tudom, a fantasztikus csütörtökhöz képest kicsit nyomott hangulatban telt a hétvégém még ahhoz képest is, hogy újra megtaláltam a remény útját szívemben. Igaz ma kicsit kimerült vagyok és inkább lelkileg, mint szellemileg így kicsit furcsa a mai világ meglátásom.
Kicsit mindig örülök, hogy olyan romlott vagyok, mint amilyen vagyok. Néha még érdekelnek az embereknek a rólam alkotott képük, de ilyenkor miután megszabadultam a 13éves szinten levő Barbie babámtól (Pircsitől) mindig megnyugszom, hogy talán egészen normális vagyok a szenvedély betegségeim ellenére is. Néha zavarnak, de tudom, hogy nem súlyosak és már csak, mint élvezeti cikk nyújtanak sokat számomra? ha már én nem vagyok csoki függő had, cigizzek már. Vélem én oly sokszor. Annyi kivetni valót találok benne? és az a legszörnyebb, hogy én észre sem veszem magamban azokat a hibákat, amik másokat idegesítenek. Mint pl. Pircsi sem veszi észre, hogy nyávog. Picit szeretnék mostanában átlátszó lenni. Eltűnni a föld felszínéről, és mégis itt lenni. Olyan semminek érzem magam? vagy ha vagyok valami, akkor is csak egy útszélén heverő szemétnek tartom magam. Kicsit szörnyű az ön meglátásom. Talán majd egy kis boldogság elfelejteti velem azt a borzalmat, amit mostanában felhalmoztam magamban. A nőnappal kapcsolatban most picit be vagyok süllyedve? Már egészen elfelejtettem egy dátumot. Ami mostanában nem hagyott nyugodni. Tudtam, hogy valamikor ?tavasszal? van, de a pontos dátum nem hagyott nyugodni. Micsoda nőnapi ajándék. Még csak nem is lehetek mérges. Ilyendolgokra nem lehet mérges az ember ezek csak megtörtének. Egy születés egy halál. Otthon is most ilyen a hangulat. Születik a veszekedés és elhal a szeretet. 2hétig most nem megyek haza. Megint eljött a regenerálódás időszaka. Nem bírom az otthoni nyomást. Azt, hogy közvetlenül mellettem, akar meghalni élet unalmában? Nincs jobb dolga így hát a betegségbe ?menekül? vigaszként. Nincs más dolga csak betegnek lenni? Mily irigylésre méltó. Én is 4hete a felelősség alól kibújás miatt beteg vagyok. Vagyis az elvont gondolkodásom miatt mondom ezt. Nehéz megmagyarázni. Menekülés.

Ezt tegnap írtam. Ma még nem találtam semmi olyan témát amiről írhatnék. Írtam egy matek dogát.. kiváncsi leszek milyen lesz. Kémiából rá kell hajtanom a tanulásra. Olyan régen tanultam már,h tisztára elfelejtettem már milyen is az. Várom már nagyon a hétvégét. Már megint akkora izgalom van bennem mint Karácsony előtt :) Szeretem ezt az érzést! Eszter hétvégén megy Ózdra és pont nem lehetek ott. De választanom kell és vele eleget lehetek még együtt. Remélem nem olvassa a naplóm,de szülinapjára szeretnék valami szép ajándékot adni neki..még nem tudom mit. Annyira szeretem őt. Nem tudom ki etette meg a tevém,de nagyon szépen köszönöm neki. Ennyit mára.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat