Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. december 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. december 7.

Ez a nap olyan szar volt,h a legszivesebben azt mondanám bár felsem kelltem volna ma.. Kész vagyok...fáradt,büdös,éhes és össze vagyok szakadva a véraláfutásokról nem is beszélve amik a testemet borítják..
Valami fantasztikus a mainap húzása.. Mingyá megyek zuhanyozni aztán eldölök mint egy darab fa.. és holnap reggelig fel sem akarok ébredni..és ágyba kérem a reggelit :) Szilvivel ma is álom meséket írtunk szép is lenne,ha csak a fele teljesülne :) KAptam ma egy SMS-t :) Úristen azt hittem ma már más meglepetés nem érhet :) Komolyan és még akkor én vagyok hülye :)
Medve írta az egyik volt osztálytársam,h nagyon bejövök neki meg,h ha nincs barátom járnék e vele... az én macikám :)
Kész... Kb.. vagy 2-3hónapja futottunk össze és akkor is feldobta a témát :) Én annyit röhögtem ezen az SMS-en,h már fájt a hasam..
Igen csak elgondolkoztam a dolgokon és egy érvet sem találtam,h járjak vele :)
Főleg az ilyen SMS-es dolgoktól írtozok.. De lagalább volt egy 10perc a mai napomba amikor jól kiröhöghettem magam :) FAntasztikus..
Reggel 5kor kelltem 6kor már a suliban ültem és csak most jöttem el onnan :) Lehet,h bekéne költöznöm valamelyik tanterembe :) Bolyongó lelkeket keresni :) Amúgy férjecskémmel ma vagyunk 6hetesek :)
Megyek, mert már igen csak éhes vagyok és most jött Eszter és hozott tortát :) Igen csak jól élünk :) Kiváncsi leszek Karácsony után hány kg-ot tudok felszedni :) Nem lesz nehéz a jó kis koszt mellett :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat