Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. december 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. december 28.

MA szét álmodoztam az agyam :) Az éjszaka az csúcs volt mindent kibeszéltünk Hugival :) Annyira jó,mert most olyan közel érzem magam hozzá :) Végre úgy lehetünk együtt mint régen.. már hiányzott ez az érzés! Nem tudom,h pontosan mit is álmodtam,de már hiányzott ez a beteljesült érzés amivel felébredtem.. Pedig igen csak dühösen feküdtem le,mert tegnap nem voltam valami jó paszba.. Meg bettet azaz idegen hívás is 2kor,meg Hugi mondta,h valaki 5kor is hívott, fel is vettem,de nem emlékszem rá :)
Mondjuk azokra sem emlékszem amikor Hugit forgatom..de ez így a jó.. Reggel nagyon jól ébredtem..siklott a nap..jó volt a reggeli..bár a szent beszéd nélkül kibirtam volna,de mindegy(nem vettem túlságosan magamra) Csaba bácsi levitt minket a Camponába beültünk egy kocsmába.. egy kávé,2dl bor és cigi mellett órákat beszélgettünk :) Annyira jó volt mint még soha :) A kiabálás mellett ami most folyik a hátam mögött zajlik is mosolyog most a szívem :) Befejeztük a kocsmázást és mentünk a mekibe.. sültkrumpli vanilliás fagyival a menü :) Vigyorog a szívem..igaz van egy kis hiányérzetem valaki iránt,de tudom,h be lesz pótolva és akkor teljes lesz a Karácsonyi beteljesülésem :) Timi felé van egy kis törleszteni valóm és gözöm sincs mikor tudnék vele találkozni..de ezt még meg kell oldanom! Olyan boldog vagyok :)
Beszélgettünk az álmainkról..aról,h én mennyire szeretném megvalósítani magam,h még mindig nem tudom,h mi lesz belőlem,de szeretnék a társadalom hasznos része lenni.. Azt látni kellet volna,h én hogy tudok ömlengeni..az álmaim az egyetlen(remélem) amit nem vehet el tőlem senki..bár igaz úgy érzem külső behatás sokat bele tud rondítani,de nem hagyom magam.És megyek a saját fejem után és ha felnyalom a padlót akkor is marad a másik választásom..megírom a pocsék életemet és kiköltözök Velencébe és velencei kurtizán leszek(de közelebbi megoldás ként dunai :)
de ez csak utsó lehetőségNem élet célom :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat