Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. december 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. december 8.

Az ember már annyira boldog lenne,h az már kész..elhatározza,h meglátogatja rég nem látot mobil nélküli barátját erre nincs otthon.. Hát ez kész! Mindegy sétáltam egy jót :) Amikor kiléptem az iskolából az volt az első szavam,h milyen szép a táj :) Amúgy az iskola mögött nagy hegyek és völgyek vannak :) Most meg tiszta fehér volt az egész :) Mondjuk az iskolán kivül szebb az élet :) Olyan jó napom van ma.. még azt sem nagyon bánom,h nem tudtam megnézni a filmet...
Pedig igen csak jó.. Mindegy.. a nap csapása számomra,h 160Ft egy spirálfüzet...
Infláció... az a lényeg,h szépen megfestem őket és legalább előrébb jutok az ajándék készítéssel :) Találtam ma egy jó kis szöveget.. Mindjárt ide lököm :)
"Bárcsak olyan erős lenne a belső valóságunk,h át tudná alakítani a külső valóságot!" Dalí
Ez nagyon megfogott, én is így érzek. Főleg mostanában amennyit kalandozok :)
Tegnap 7kor még fenn voltunk beszélgettünk Eszterkével..tortát nyamogtunk és azon gondolkoztam vajon mikor ettem útoljára tortát...Hát rá kellet jönnöm,h idén biztos nem.. Már csak egy hét van a téliszünetig aztán egy hétig otthon pangok és megyek Pestre...végre a amaradék barátaimat is láthatom :)
Most pénteken meg lehet,h mégis megyek Zsuzsikához Gyöngyösre..igaz nincs már túl sok pénzem,de megigértem neki,h ha tehetem megyek.. Majd még holnap eldől,h tehetem-e :) De jó is volna.. Szépen lassan beutazom Magyarországot :) Vagyis idén már majdnem mindenhol voltam :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat