Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. április 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. április 10.

Vissza felé írnám le a hétvégémet. Iszonyat,h milyen beteg vagyok.. a változatosság kedvéjért már megint. Ma de. szakadt az eső semmihez semmi kedvem nem volt. Átmentem Postáshoz. Ott döglöttem 11-4ig néztem filmeket, focit, erős ember kupát :) Egész kellemes lett volna ha Posti nem jelenti be,h szeretet hiánya van és ő azt most tőlem elfogja venni.. erre oda lapított az ágy széléhez.. Legalább kiverekedhettem magam,úgyis rég találkoztam Ivánnal. Igaz Atival is verekedhetnék,de mostanában már semmihez nincs hangulatom így vissza szoktam a cica formámba. Valahol lekéne vezetni a felesleges energiáimat,focizni kéne már. Amúgy nem akartam mondani neki,h én sem vagyok a legboldogabb formámban és én is szeretném ha lenne valaki akit szerethetnék és aki szeretne,de inkább hallgattam. Nekem nem szabad nyávognom,mert velem folyton történik valami mondaná erre Zsuzsika és hát igaza van,de nem lennék ember ha nem akarnék folyton jobbat meg többet :)
Találkoztam elfelé jövet Postitól Eszterrel és Edittel, mondták,h Edit meg Eszterke fickója eléggé fújnak egymásra. Most megint én vagyok az aki azt sem tudja hova bújon :) Szerdán lesz Heaven Street Seven koncert Egerben.. mennék nagyon csak semmi pénzem nincs meg akkor már igazolás is kéne meg miegy fene.. Meg Edit Eszter nélkül nem jön, Eszter meg Petra nélkül és akkor most seggbe vagyunk lőve. De talán nem is baj. Amúgy sem vagyok valami partyzós hangulatomban..nem kell nekem most tüdőgyuszi. Tegnap..ohh a tegnap. A Parlamentől nem vagyok oda meg vissza és hát a koronázási ékszerek sem nagyon kellenének,de egyszer láttam egy bácsit egy képen ami ott készült és össze is házasodtak a tevéink és rengeteget gondoltam rá. De egyszerűen jobban tenném a homokba dugnám a fejem az üggyel kapcsolatban és elfelejteném,mert háát úgy múlt el ahogyan lett vagyis én így érzem. Nah szóval szemtelenkedtem tegnap minden fiúcskával,mert íritáltak,meg találkoztam Atival is és nem azzal hanem, azzal :) Túl sok van belőllük :) Nevezzük Őt az egyes számúnak és Atesznak vagy Atkának :) Hangulatomtól függően. Ja meg ott volt még nekem Zsuzsika is nem utólsó sorrendben :) Olyan jó volt sokat sétáltunk sok hülyeségről beszéltünk :) Körhintáztunk :) 2fajtán is és még mindig remek formában vagyok evvel kapcsolatban(hibbant tyúk). Ja megint csak a Margit szigeten :) Gyermek korom legkedveltebb helye. Amúgy sajnos Zsuzsika nem érezte túl jól magát meg még az eső is eleredt,de szerintem tutti volt! A vonaton vissza felé Csipi szorakoztatott minket a Borsójával meg a koton felfújási teknikájával :) Háát igen, igen hosszú ideje csak erre használjuk :) De azért nagyon jó volt. Rá jöttem szerelmes vagyok az életbe :) Imádom azt a forgást ami körülöttem van. Este rallysok voltak a koliban vendég ként..fáradtan fasza dolog őket kerülgetni :P Pfúj. És még akkor Sajókazára Norbi kihívott rallyt nézni :) Még jó,h nem mondtam neki igent! Így is szakadt az eső. Pénteken megint lementem Atihoz és otthon volt :) November óta nem találkoztam vele így BUÉK-kal kezdtem a beszélgetést! Levágatta a haját :( Szörnyű bár ez is jól áll neki. Ő is felajánlott,h költözzek hozzá. AZ a cink,h egyedül nála érezném otthon magam és ő az egyetlen akit annyira szeretek és annyira kijövök vele,h még menne is az együtt élés. Szóval ha nem lesz Irinyi lányszint akkor szeptemberben bejelenti otthon,h eljegyzett és együtt élünk :) Kiváncsi lennék,h ha haza vinném anyám hova dölne :) Editék egyszer meglátták az én melákomat és rosszul lettek :) Nem is meséltem még nekik az öröm hírt. Imádok vele beszélgetni. Eszembe jutott most Pötyikém. Kicsit lehangolt a dolog,de azért bíztat,h ha minden igaz meghív a ballagására és akkor legalább újra láthatom. Oh én annyi emberkét szeretek ebben a világban és gyűlölöm,h nem tudok osztódni,de igaza van Zsuzsinak belőlem egy is sok és biztos vége lenne a Földnek ha tudnék osztódni :) Így mindig elkezdek gondolkozni a retteget gyermek áldásról :D
Most amúgy kicsit lelombozódtam,de jó vissza olvasni azt a sok hülyeséget amit mindig össze hordok. Igazán nem tudom mit kezdjek magammal,mindig elbizonytalanadok,h érdemes-e élnem. Félek,h nem és egyszer erre rá is fogok jönni, így is azt mondják a cigi lassú öngyilkosság,de majd akkor kicsit gyorsítok a folyamaton. Utálom ezt az egész semmit magam körül. Megint lecsökkent a sz élet kedvem odáig,h az egyetlen egy élet célóm egy laptop lenne és hát,h miért azt már néha én sem tudom. Így is túl sokat vagyok leragadva a gép közelébe. Szerelmes szívek a párnán díszek :) Az én szivem meg tépet.. van egy debreceni kisfiú akivel e-mailezek és most is kaptam tőle levelet és folyton csak nyafogni tud a lánnyokkal való viszonyáról és arról,h ő soha nem fogja elveszteni a szűzességét.. nem mintha érdekelne az egész,de egy ideig megprobáltam neki bíztató leveleket írni és segíteni egy kicsit másfelé terelni a világnézetét,de ma már fel adtam és elégrendesen kiosztottam szegényt! Kiváncsi leszek mi sül ki az egészből.. Rám is rám vérne már egy kiosztás!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat