Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. február 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. február 6.

A hétvége megtanít,h értékelni tudjam a hétköznapokat a hétköznapok pedig arra,h értékeljem a hétvégéket. Ha tehetném átlátszó szeretnék lenni. Elegem van a piti veszekedésekből amik rosszabban esnek mint valaha. "Hagyjál el, már mióta csak arra várok,h elhagyj!" Komolyan mondom,h már lassan komolyan veszem és világgá szaladok. Gyülölöm és mégis őt szeretem a világon a legjobben. Több száll fűz hozzá mint bármelyik szerelemhez és több csalódás is. Imádom a vasárnapot általában akkor pattannak el a szálak. És a legdurvább érzelmek törnek fell bennem. Találtam egy jó nagy doboz xanax-ot az ágyam alatt. Egy jó félóráig gondolkoztam mit is kezdhetnék vele,de aztán döntöttem és vissza löktem a lassan már fél éve érlelődő kolis teám mellé. Rómeó és Juliettel gyilkoltam magam egész hétvégén és mily szerencse még az m1-en is adták. Pénteken kimentem Edittel,Zitával és (M)Pónival a Gömörbe. Bár ne tettem volna. Ott szerettem volna a világ legátlátszobbja lenni. Póni szakított Hamarral... és rám fogta,h miattam... elég galibás az egész helyzet,de reménykedem abban,h Hamar elé vetődik egy süket vak angyal és örökre együtt maradnak :) Haza értem és bevetődtem az ágyamba :) Olyan fáradt voltam mint még soha. Szombaton délbe kelltem és du.5ig pizsamába kovájogtam otthon. Utána össze szedtem magam és mentem kézilabda mecset nézni.. már nem volt hely sehol mire Ádámmal oda értünk és végig ültük azt a 1,5órát a lépcsőn.. isteni volt. Igaz a meccs mindent kárpotólt és be is rekedtem rendesen a nagy izgalom közben :) A "romantikus vacsora" sem volt semmi :) Pizzát tudok a legizgatobban enni szerintem :) Mivel nem vagyok a kés villa híve így míg ő ott szenvedet én bocsánat kérően megettem kézzel. És a romatika is meccs elemzésésből állt. Komolyan mondom, h már nem tartom magamat normálisnak,h bele mentem az egészbe. Az udvariasságot is amit a fiúknak tanítanak az ajtó nyitogatásnál merült ki :) Én mindenen csak nevetni tudok. Bár lehet,h csak azért trtom az egészet nevetségesnek,mert azért ennél volt már jobb élményem is.. vagyis Stee dönti a rekordokat minden téren. Egész este a tőlem nem várt kukasággal ültem és hallgattam az unalmas storykat 3jára. Szerintem igazán jó papucs feleség fog belőlem válni :) Katasztrófa.
Utána a barátaival össze futottunk és beültünk egy kocsmába.. mindenkit érdekesebbnek találtam mint őt. Azért rendesen lelehetett venni a viselkedésemből,h nem igazán vagyok lelkileg jelen az össze jövetelben. Mikor kettesben maradtunk eléggé komoran közölnöm kellet a tényeket Ádámmal,h mint még barátot is unalmasnak tartom. Nem irigylem szegényt. De azért majd 2hét múlva ha egyátalán még szóba áll velem ezek után elmegyek vele megint mecsre. Komolyan ilyen pocsék hétvégém is már régen volt. Mikor haza mentem anyám kiposzterezte a szobámat a cigis dobozokon talált szöveggel..ne dohányozz,mert meghalsz! Adná az isten. otthon nem gyújtottam rá... ha ez a kívánsága akkor megteszem...
nem telefonáltam,mert mikor Blasnak írtam névnapi SMS-t is pampogot... de nem mentem vásásrolni sem dühömben és még a szemetet sem vittem le jelezve az együttérzésem. A szobámat is úgy hagytam mintha atombomba csapódott volna a közepébe. kicsit szégyenlem a viselkedésem..de talán felfogja,h nekem sem esik jól ez az örökös civakodás.. nagyon elegem van már és ha megtehettném akkor...nem is tudom amit megtehetek megteszem. Azon kívül meg,h hétvégén megengedem magamnak,h szorakozzak.. a legszivesebben még mindig a felhőnek lenni álmomat valósítanám meg. Talán az egyetlen egy dolog aminek örültem a hétvégén az pénteken az a gagyi plüsmaci pulcsi volt amit bálint nap alkalmából kaptam anyutól a szóban kinem mondot szeretete jeléül... a már egy hónappal ezelőtt megnyert könyvutalványnak a megérkezése :) És Lajoska mikor már végleg kifakadtam hozzám bújása. Vajon honnan tudja,h mikor van rá a legnagyobb szükségem? Ő az akit feltétel nélkül szerethetek és nem hazudik, ha nem kellek szónélkül otthagy nem tetszése jeléül. De tudom mindig vissza tér és örzi álmaimat :) Ma is reggel arra ébredtem,h az élsz-e még módszeével a hideg orrát az enyémhez nyomta.. nem szereti a lusta disznókat ha a reggelijéről van szó. Már nem várom annyira a pénteket. Nem bízom el magam. Február az a hónap számomra mikor eszembe jut Edit álma,h végre kómába essen. én is csak arra vágyom,h végig aludjam ezt a hónapot. Gyülölöm a májussal egybevéve.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat