Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
Boldog Szilveszter?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
Boldog Szilveszter?

Jelszó: minusz tükör, plusz bárszék

Egész karácsonyt Pesten töltöttem,kedden felmentem Debrecenbe a kedvesemhez és csütörtökön haza,majd pénteken vissza Pestre. Úgy volt,h Eke Tomi Kedvesem egyik barátja velünk jön,de nem jött(nem engedték a szülei:23éves) készen voltam.. Karácsony előtt együtt shopingoltunk :) Nagyon ott volt tiszta, szívemből sajnáltam,h nem jött.
Zsuzsával a barátnőmmel mentünk együtt Pestre,a busz sofőr egyfolytában sasolt,h milyen hülyeségeket hordunk össze..:)
Én mondtam,h rettegek az utazástól,mert mindig történik valami katasztrófa(amúgy a kocsiban is félek,de nagyon szeretek kocsikázni annak ellenére). A szerpentintől félek a legjobban főleg,h levolt fagyva az út. Mondtam Zsuzsinak,h nézzen szét az egyik kanyarnál,mert istentelenűl szép a kilátás...a buszsofőr valszin meghallotta,mert lelassított :) Nagyon szép volt az egész táj főleg,h esett is a hó.
Az út további részében már beszélgettünk is a sofőrbácsivl..volt még egy utas aki egyfolytában minden mondat végén a bazd meg szóhasználattal élt és én már csak annyit mondtam:pont. Végig röhögtük az utat. Mondjuk volt kicsúszott kamion,kisbusz és kocsi az út szélén, Hóátfújás, lassú terepjáró aki feltartotta a sort....
Nagy nehezen megérkeztünk.. mikor karácsonykor voltam a fehér pufi d zsekimbe mentem és mindenki hülyén nézet rám..nálunk hó volt ott meg pulcsiba mászkáltak az emberek.
Most lighti cuccba mentem és hó volt és iszonyatosan hideg.
Rosz irányba is indultunk..rögtön a barátnőm felé berögződött irányba tartottam a lakásom meg az ellenkező irányban van :)
De szerencsénkre lerobbant a villamos és idejében észhez tértem. Elértünk a lakáshoz..addigra kockára fagytam.
Nagy nehezen,de kicsomagoltm..csak gyertyával lehet világítani a lakásban.
Megérkezett az egyik haverom Valkó és azon poénkodtam,h bedugtam a hóna alá a lábam had melegítse..csontá volt fagyva,a buszon sem volt meleg.
Utána azon röhögtem a buli arról fog szólni,h ülünk körben és mindenki a lábát a másik hóna alatt fogja melegíteni..baráti kör.
Kimentem kedvesem elé a buszhoz, Attila haza ment Zsuzsa meg maradt a lakásban(nem jó abban a lakásban egyedül maradni).
Rendesen meleg volt a metróban..irigyeltem akkor a hajleszokat.
Nem sok várakozás után megérkezett a kedves és mentünk haza. Nagyon örültem,h együtt töltjük a szilvesztert.
Lerobbant az előttük levő busz és nekik kellett felvenni őket. Utálom ezeket a busz lerobbanásokat. Nyáron is 3órán keresztül vártunk a busz mellett,de ezt télen nem tudtam volna elviselni. Mindig rettegni szoktam hosszabb utazáskor.
Az a legdurvább,h rengeteget utazgatom és szeretek is,de mégis bennem van a para.
Leszáltunk a villamosról a Fővám téren és meg mutattam Attilának(Kedvesem),h milyen szép,h rögtön a szabadság szobrot látja meg. Nem túlságosn hatottam meg a számomra csodálatos látvány. Lepakoltunk és elmentünk felderíteni a környéket. fel akartak menni a citadellához,de mivel hó volt és én bőven emlékeuztem,h nyáron is kiköptem a tüdőm bőven tiltakoztam végül csak a keresztig jutottunk. Szerencsére ott már Zsuzsika is meggondolta magát. Imádom onnan az éjszakai kilátást,a fényeket. Lefelé a kedvenc csuszdáimnál leragadtunk és csuszta vagy négyet nem bírtam megállni a többiek nem akartak. Nagy nehezen rá vettem őket,oda is adtam a kabátomat,h én nem sajnálom és csusszanak abban. :) Utána hintáztam ők ugráltak és mentünk borcsit keríteni,h ne fázzunk éjszaka,mert hideg van a lakásban fűtés sincs.
Vettünk bort fennt iszogattunk és elaludtunk..jó volt romantikázni. Jó volt,h zsuzsa is ott volt. Nagyon szeretem mind a kettőjüket. Zsuzsával valamikor tavaly ragadtunk össze és azóta nem nagyon tudunk meglenni egymás nélkül.
Másnap nagy nehezen össze szedtük magunkat. barátosomnak nagy mániája a szalonna...az a kedvencem mikor kinyitom a szemem és ő ott tömi magában a szalonnát. Az a legundorítobb,h iszonyatosan jó teste van sehol egy fölösleg. Zsuzsival pont azon flasheltünk bezzeg mi élnénk azon duplára híznánk. Nem az,h kockás has.
Szóval kedves szalonnát, mi meg halat ettünk. Attila is evet velünk előző nap halat és még elsején is azt büfögte jelentése szerint. Nekem állítása szerint egyfolytában hal és paradicsomlé szagom volt :) meg minden másnak is. Nagy mániám a paradicsom lé,de gondolni sem tudtam rá hétfő délutánig akkor megittam belőle egy litykót. Persze a szilveszteri bulit is paradicsom-vodkával kezdet,de ez nem royal vodka volt és nem volt valami hű de jó.
De. kimentünk a barátnőmhöz Hugihoz. Annyira örültem,h bemutathattam neki a két személyt akikről a legtöbbet tudok beszélni. Boldog voltam igazán. Nagyon büszke vagyok arra a nőre a kitartására és a szeretet adó képességére, Imádom.
Vissza felé tölük beugrottunk a Camponába a Tecsóba(ahogy attila hívja a tescót) És ott hagytam 11000Ft-ot.
Haza cipeltük. Ott várt már a Kapuban Csabus. Felmentünk,berendeztük a lakást. Szépen lassan szivárogtak az emberek, a végére 14en lettünk. Sajnálatos módon és tudtam,h ez lesz én elvoltam Attilával. Ezért nem hívtam eddig szülinapomra és gyöngyösre sem. Tudtam,h ez lesz.
De jó volt mindezek ellnére. Megnéztük a tűzi-müzit akkor még úgy éreztem egész jól vagyok és ott kezdődtek a bajok a pezsgőzéssel. Off
A többiek leléptek a Rádayba...az igazat megvalva legalább magamnak mentem volna..nagyon,de nagyon. De úgy neki indultak és azt mondták vártak ránk,de nem találtuk meg őket. Így ott maradtunk a lakás környékén és ott randaríroztunk. Zsuzsa Csabussal én meg Atival.
Ilyen részegnek még életemben nem láttam őket,de jó volt.
Atila Lepkéket szedett nekünk :) Aztán a Lakás berendezését bővítette egy hirtelen mozdulattal felkapot bárszékkel. felkapta és elszaladt én meg csak álltam és néztem és hirtelen szaladásba kezdtem mire rá jöttem mi is történt.
Zuszika drága lerugta a radiátorrol azt a gyönyörű tükröt nekem ott ment el talán a buli hangulatom. Előtte Csaba vérfarkassá változott és utána horkoló gözössé!
Kész lefeküdtem én is aludni a sok sokk után. Valamikor csaba abba hagyta a horkolást és mielőtt ujra vérfarkassá változhatott volna kimentem hozzá és megnyugtattam jelenlétemmel.
Valamin szerintem felkaptam a vizet és elborulhatott az agyam,mert bújócskásat játszottam(magammal) bebujtam a kádba és ha nem jön ati és nem talál meg reggelre bőven hibernálódtam volna,de ezt Zsuzsi tudná jól elmesélni. Már csak a reggel rémlik az,h nem mertem körülnézni a lakásban,h mindenkin hajtanom kellett a pénzem és én azt utálom. gyülölöm a pénzt. De abban nincs barátság.
Nyaltunk egy szódabikarbónát Petrával(nyalni kell, nyalni kell)
utána mentek a csajok és csabus is. A többiek nem aludtak nálam. edit csaba horkolásától a konyhába menekült érzékeny a Lelkem erre. Azzon röhögtünk,mert Petra a radiátor mellett találta meg,h annyit ivott,h azt hittem meleg és azért feküdt mellé. Amúgy a bejárati ajtó nyitva volt egész éjel,de csaba horkolása biztos elriasztotta a betörőt :) Simán elvihatték volna fölöllünk a házat. Az eredeti hármas maradt takarítani is. Nagyon sokat köszönhetek nekik. Hamar össze toltuk a lakást. Jó volt minden..örültem..a mai napig (01.04.) sokat röhögünk ha szóba jön zsuzsával. Attila mostanság azzal szórakoztat,h nem tudok csak otthon üríteni és Eke Tominál sikerült,mert rakot be nekem a wc-be gyertyát és kacsát. Ezt is tudja már rólam. azt hiszem ennyi haza mentünk zsuzsa még nálam aludt,átmentünk tomihoz dumálgattunk,mondta,h jó volt atól még a szilvesztere, balut sajnáltuk,mert beteg volt és otthon maradt. Most készülünk az újabb bulira,mert maradt egy rakat pia és Atila névnap és tartunk egy kis partyt Tominál..utó szilveszter :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat