Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. április 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. április 12.

Most nézegetem a Pesti kirándulásos képeket,nem is lenne olyan rosz csak hát Bogyó még mindig nem tud fényképezni,de azért van pár emlékezetes kép,holnap majd oda adom Zsuzsi! Megromlott a kapcsolatom Zsuzsival,elmúlt a szerelem köztünk..már csak az tart egymás mellett minket,h egymás nélkül sem jobb :) Amúgy most sokkal jobb a hangulatom mint tegnap :) Igaz dög fáradt vagyok és azt sem tudom,h mi bajom van,de ez csak fizikai dolog és most egész jól vagyok..a tegnapi dolgot átértékeltem és úgy tartom,h megérdemeltem azt amit kaptam és pont erre volt szükségem,h egy kicsit magamba szálljak! Amúgy ma Zsuzsa elmondta vissza vágásként,h ő engem valamikor lekurvázot.. mit is mondjak kicsit sértésként vettem magamra,mert csak ribnc azért ott még nem tartunk,egyenlőre még csak Anyámnak és Keresztapámnak kunstáltam és ott sem volt semmi nemi érintkezés amiért el lehetne engem itélni,bár ha így haladok a tanulással még kurva sem lehetek,mert lassan ahoz a szakmához is éretségi kell és nekem a matek az nagyon nem izlik.
A csajok focit néznek én meg megyek festeni,valamit már mutatni kell a tanci néninek,mert még azt hiszi,h csak a napot lopni járok az óráira :)
Most olvastam vissza jó pár napló bejegyzésemet én totál nem vagyok komplett :) Igaz mintha valaha is említettem volna,h normális vagyok,de azért ez már sokk! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat