Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. április 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. április 24.

Talán ez a szín villanyoz fel a legjobban ha a piros melletti foltokat nézegetem a térdemen! Pénteken hamar kiültünk a fűzesbe fizettem egy kört és a csajok elkezdtek cukrózni.. azt sem tudom mikor cukroztam utóljára így megkérdeztem kaphatnék-e,de már nem volt nekik több és haza ugrottunk és az otthoni bő anyám álltal össze sporolt cukorral csaptam szét magamat. Vissza gömörbe 5cukrot egy kis borral bevettem és iszónyú jó hangulat kerekedett ez volt fél 8kor a következö emlék képem 8kor Petike volt és 10:10kor,h rohangászunk mint a megkergült birkák és,h a csóni tónál haza felé sikerült rendesen eltanyálnom... Így jár aki túlzásba viszi a hülyeséget. Rendesen le ment a bőr mind a két térdemről és a tenyeremről is, a múltkori verekedésen a könyökömről így már alig van rajtam tiszta bőr felület :) Amúgy Zsuzsikának Pénteken kiment a bokája és korházba sétálgattam vele még jó.h rendes ott az akadálymentesítés és tele van a korház lápcsőkkel és a lift meg nem műkszik :) Így a lépcső lett a legjobb barátunk. Nahát szombaton már mind a ketten így voltunk vele neki a bokája nekem a térdem nem kívánta a lépcsőket. Reggel szerencsésen lekéstem az elérendő vonatot és egy másikkkal ép,h elkaptam azt amin a csoprotom volt (11a Ricsi akinek nem tudtam megjegyezni a nevét és folyton csak picúrnak hívtam a termete miatt,tök rendes volt :),Zsuzsika és Tanci néni Pingvin aki nem is olyan Droid ahogy a suliban megismertük. Láttuk pestes a fiát is aki valami színművészeti suliba jár és hát nagyon tróger volt. Amúgy pénteken felhívta anyámat a Pesti ügyvédünk a lakás miatt és,h valamit faxolni akar és mível mentem pesre a papírt kiküldette az ügyvéd bojtárjával. Változatosság kedvéért a fickó is Isván volt és Zsuzsival megbeszéltük,h nem is rosz kis aranyos volt :) Nem úgy mint Pingvin fia :P Nah nagy nehezen elbolyongtunk a megadott helyre,inkább ne tettük volna szörnyű volt olyan agy tompíntást még életemben nem kaptam mint ott és akkor és pont atom másnaposan. Volt még időnk így benéztünk a szépművészetibe. Most vettem észre,h akadály mentesítve van így Hugi nyugodtan elmehetne megnézni az Egyiptomi kiállítást! Ma sokáig punyultam,tanulnom és keresgélnem kell még pár adatot aztán a Tv2-n Ellenség a kapuknált fogok nézni :) És kuss
Felhívtam ma Pötsit,h mikor lesz a ballagása és pont Editékkel egy napon,reggeltől Ed-éknek déltöl nem tudom,h fogom megoldani de szeretnék mind a kettőre menni. Uncsi tesómnak Nikinek is szombaton lesz arra semmi kép nem megyek,de lehet,h még meghívják anyám rá,igaz az általános ballagásra sem hyóívták csórikámat. Várom már nagyon a csütörtöki kirándulást! Most hétvégén semmi értelmeset nem csináltam otthon. Jövőhétvégén nem megyek sehova!

Furcsa mód mostanában egész emberi életet élek,igaz a péntek és ahétvégéim még mindig nem tartoznak óda,de kicsit már túlzásba vittem az érdeklődést. Amúgy most Olvasok egy könyvet és teljesen szerelmesnek mondhatom magam az íróba..Furcsa mód nem is olyan rég előfurdult már velem ilyen és sajnos rá kell jönnöm ilyenkor,h csak a szerelembe vagyok szerelmes!(Még szerencse amúgymert az író után néztem és csak 59éves a bácsi :) Így is eléggé ki van már nálam tólva a korhatár,de azért maradjunk csak meg az izlésesség határain belül,bár még apámnak elfogadnám,de az ilyen fickóknak nem szokott kelleni egy olyan asszony mint amilyen az én anyám(az igazat megvalva nekem sem kellene,de furcsa mód néha szoktam benne még most is valami szépet és érdekeset találni) És erről jut eszembe,h Zsuzsikának nem hoztam a Velkurtot,meg a Káma Sutrát sem. Ilyen vagyok pedig nem direkt otthon még szemeztem is vele. Nah mindegy sütögetem még egy kicsit az agyam aztán kezdek valamit az életemmel!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat