Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. február 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. február 10.

4nap és Bálint nap...én meg totál kedvetlen vagyok és nem a Bálint nap miatt,mert azt már sikerült elkedvetleníteni tőlem :) Inkább az miatt,mert olyan rég nem láttam azt a fiúcskát akit szerettem,h már elfelejtettem,h is kell szeretni. Lassan teljesen megfagy aszívem és már csak egy koccanás kell neki és össze törik :(
Újhold a nap alatt :) Béla ma elkisért az iskolába :) Engem még sosem kisértek sem haza az iskolából sem oda :) Olyan boldog voltam ettől. Igaz tök furcsa volt az egész és elég hülyén kezeltema helyzetet. Nem megy ez még nekem. Nem is értem miért tette,mert köszönésen kivűl nem szoktunk nagyobb dolgokat váltani egymással sőt...nem is beszéltem vele azóta mióta korcsolyázni voltunk a csajokkal. Igaz szerintem akkor is csak azért beszélt velem,mert Editet kinem állhatja Eszterke,meg elvolt foglalva Sasival. Sajnálom Esztert,mert úgy van együtt Sasival,h nem szereti és,h legyen valakije... én meg szeretni azt tudnék csak sajnos mostanában csak egyet és az sem lehet az enyém ahogy bebizonyosodot. Már feladtam az egész dolgot. Lehet,h már előbb fel kellet volna adni. Pfff.. És ott vannak azok az emberek körülöttem akik számítanak rám és hiányzom nekik és tesznek érte,h velem legyenek és egyszerűen nem tudok már az lenni aki voltam. Bevagyok savanyodva. Valamikor majd megyek Pestre egy kiállítást megnézni.. mostanában a kultúrában látom minden szorakozásomat. Újra elkezdtem mesét írni.. Bár nem tudom minek mikor Editet tudom csak vele szórakoztatni. És Zsófit, mert ketten csinálunk egy könyvet. Én írom az elejét ami egy tündér mese Tolkien alapjain nyugodva a másik fele egy ilyen mangás story. És rajzolunk is hozzá :) Ez az egyetlen egy szorakozásom mostanában. Bár ha tudnék rapülni most inkább melegebb éghajlatokra eveznék,mert a halálomat okozza ez a hideg. Nem szeretek sehova menni,mert megfagyok és sajnos nincs is kivel kimozdulni ebből a magamnak teremtet börtönből. Amúgy most jó hangulatom van,mert kialudtam magam és, mert Ádámnak meglett a jogsija :) Hétvégén party. Ja amúgy Béla azt mondta,h ez a y-írás tiszta ribancos.. Magamba elkezdtem kuncogni,h lehet,h igaza van. De én olyan szivesen lennék ribi :) Biztos szorakoztatóbb mint egy emberhez kötve nyavajogni. Hugikám ért nagyon izgulok..rosz,h nem tudok vele lenni. Annyira szeretem. Ha tehetném és ezzel segíteni tudnék neki faláldoznám az életem csak,h meggyógyuljon. Sokkal jobb ember mint én. És míg én magamat pusztítom addig ő többet tudna adni a világnak mint én. Sajnálom,h megszülettem. Nem kellet volna...igazán nem.
Amúgy Demeter a matek korepetatírom rájött tegnap,h én az égatta világon semmit nem tudok a matekról. Ha rajtam múlna nem is szeretnék többet megtudni.. Tök fölösleges. Utálom az x-eket és az y-okat. Meg az ismeretleneket. Velük miért nem lehet beszélgetni és miért kell oldalakat tele nyomni,h végre rá jöjj,h mennyit is érnek. Igaz az emberek is úgyan ilyenek és már hozzájuk sem értek. nem tudom feldolgozni a csalódást,h azt hiszem,h megfejtettem a titkukat és mégsem és,h még a saját b-mat sem ismerem pedig jópár napja és percben együtt élek önmagammal és még mindig tudok saját magamnak is meglepetést okozni..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat