Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. március 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. március 10.

Kimászok a börömből. Én ennyire izgatot már rég voltam. A suli nagyjából elment. Csodák csodájára a szám.tech is. Mondhatni megint én voltam a legjobb :) Legalább valamiben jónak érezhetem magam. Kajoltam..isteni volt. Aztán a fogadott anyámmal és Tomival kimentem cigizni. Tomi kész volt össze vissza énekelt. Vett egy gyönyörű ezüst láncot és egy karkötőt hozzá a barátnőjének. 1hónapja járnak,de totál szerelmes :D Annyira örülök,h hosszú idő után végre igazán boldog! Remélem megérdemli a lány :)
Nem irigykedem,mert nem hordok ékszert :) Úgy szeretem őket. Emlékszem,h hányszor beszélgettem velük.. Anyuci is már 26éves.. Drága Tibi :) Hmmm.. Elment a családom boltba én meg jó kislány módjára ágyba bújtam. Valamikor egyszerre csak arra ébredtem,h valaki üvőlt mintha hasba döfték volna..fordultam egyett és én is arra gondoltam bár ő is felfordulna,h felébreszt. Nézem Redó az egyik nevelőtancsinéni. Elkezd pampogni,h az ágynemű,h nem vittem le az ágyneműt..bla-bla-bla
Tudni illik nekem ébredés után kb. vagy 10perc kell,h magamhoz térjek és hang jöjjön ki a torkomon.. főleg mostanában,h egyfolytában berekedek.
Még csak tiltakozni sem tudtam,h kussoljon már el,mert Edit levitte és nem kell nekem a koli tetves lepedője.. Alig bírtam vissza aludni..pedig olyan jót álmodhattam. Legközelebb arra ébredtem,h Edit kérdezte akarok-e dévényivel pofázni...Hááát nem! És arra végső sorba,h már 7óra és megyünk kajolni.. nem tudtam kimászni az ágy ölelésésből. Oda feküdt mellém.. Komolyan mondom olyan jól esett. Már hiányzik az emberi érintés. Én ezt már nem bírom tovább hajtogattam egésznap! Most már csak egyet kell aludnom és holnap már holnap és ha minden igaz végre azzal lehetek akit igazán szeretek...és azokkal akiket megint csak nagyon szeretek.
Én olyan boldog vagyok ha erre gondolok. Ma még nyolc rajzot meg kell csinálnom holnapra..lehet,h nem fogok aludni 3hete halasztódnak..
Tanulni is kéne.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat