Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. február 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. február 2.

Tegnap nem tudtam megetetni pupit.. kellemesen hosszú napom volt tegnap és a legrosszabb az egészben,h éjszaka vagy 5órát tudtam aludni összesen. Reggel ma korán kellet kellnem,mert menni kellet begyűjteni a képeimat. Vége lett a kiállításomnak. Elmúlt a boldogság. De jó,h volt :) Most mennem kell majd Dt-re.
Voltam ma Postásnál,mert tegnap össze futottam vele és mondtam,h megyek hozzá,de nem tudott volna írni egy SMS-t,h nem lesz otthon. Mindegy jól elbeszélgettem az anyukájával a klimaxról és stb.. ha már jobb témát nem találtunk. Jó rég nem beszélhettem Postival,mert most a barátnőjénél volt és már 3hete van barátnője.. Amiről én nem is tudtam :) Ezért nem keresett,h unatkozik :) Úgy örülök neki. Remélem boldog,már igazán kijárt neki. 2barátomnak most nagyon jól megy! Már régóta boldogtalanok voltak most nagyon boldog vagyok,h össze jött nekik :) Holnap reggel megyek korcsolyázni. Kicsit félek,mert az osztállyal megyünk :) És nem lesz ott Béla,h elkapjon ha nyalok egyet :) Mindegy tavaly is jó volt ökörködni most sem lehet rosszabb.
Jó hosszú napom lesz és még azt sem tudom,h Pisti mikor jön és marad-e legalább egy félórát. Jó lenne,h ha tudnánk beszélgetni. Kiváncsi vagyok,h mi van vele és a családdal. De amilyen az én formám jön és megy. Mindegy legalább látni fogom. Már hiányzik a jelenléte az életembe :) Most,h így bele gondolok...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat