Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. január 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. január 6.

Sikerült minden dogát megírnom.. nagyjából mindegyik elmegy Pff..
HA tehetném az ábrázoló geometria füzetem feldugnám a tanár seggébbe.. kit érdekel,h ő vegetáriánus meg az,h mekkora nőcsábász..? Engem nem az biztos.. csak felidegesíteni tud.. Az ember csinálná a dolgát az meg probál segíteni és elmeséli az élet történetét.. Én sem kezdtem el neki állni az enyémnek.. Kész vagyok.. Mingyá megyek kiállítás megnyitóra, aztán Postáshoz filmet nézni..de lehet,h ki a sportba van kereken 230Ft költő pénzem :) Eliszom :) És egy fél billiárd is kijön :) Elég szar paszban vagyok most.. mint egy veszett kutya csak nekem már harapni sincs kedvem.. hála az égnek már csak a holnap van aztán lenyugtatom magam és irány az egész hétvégét befoglaló semmit tevés :) Elolvasom a kapott könyveim és olyan zenét hallgatok amilyet csak akarok és háát Lajoskával is lehetek..meg beszélnem kéne már értelmesen anyámmal is..
Az igazat megvalva semmi kedvem nincs most semmihez..úgy aludnék.. már lassan csak kávé kering a vérem helyett..

Nem mentem be a kiáálítás megnyitóra hála az égnek és a sors utamba küldte Szabolcsot :) Semmi sem véletlen.. Az volt alegjobb,h amint megláttuk egymást egyszerre kérdeztük a másiktól,h mi van veled? Háát igen.. valószinüleg sietett pedig úgy beszélgettem volna vele,h mi van vele,meg hogy telt ez meg az.. Névnapom óta ha jól emlékszem nem találkoztunk vagy lehet,h akkor is csak telefonon köszöntött fel már nem is emlékszem olyan régen volt :) És hmmm..
Ha minden igaz össze szedi magát és végre valahára ír nekem e-mailt.. Nagyon kiváncsi vagyok arra,h van meg mi történik vele.. Úgy volt még téli szünetben vagyis azt beszéltük meg,h idén megyünk szinházba..csak háát mint minden átlagon felüli pasinak neki sincs sok idelye az ilyen kislányokra mint én :)
És már megint a 27éves légkört fogtam ki.. én már tökre nem értem,h mi van velem mert alig vannak velem egyidős barátaim.. (azok is pár évvel idősebbek mint én) Ennyire koravén már nem lehetek.. ez már szinte szégyen pedig mások inkább előnyömre mondják ezt.. én hátránynak érzem inkább,h a vele egyidősekkel nem is tudok már értelmes dolgokról beszélni.. Nah mindegy..
A kiállítás végülis egész szép volt..meg kaptam piros pontot is a rajztanáromtól,h ilyen mindenlében érdeklődő micsoda is vagyok :) Egész jó most a hangulatom :) Szeretem az ilyen meglepi találkozásokat :) Nem megyek Posti fiúhoz..lusta vagyok kimozdulni,de viszont megbeszéltük a csajszikkal,h kimegyünk kicsit partyzni,mert már nagyon bevagyunk tunyulva a szobába.. nem mintha nem csinálnánk mi magunknak jó partykat,de akkor is :)
NAh megyek lopom tovább a napot más teendőm a tanuláson amihez lusta vagyok ma úgy sincs :)

NA voltam Sportban.. Kinnt volt Edit meg Postás akinek nyávogtam Noémitól vett szójárást,h NOORRBBIIIII :)
Ittunk tablettás bort,meg cigiztünk és háát legeltettük is szemeinket :)
Én már tudom mi a férfi ideállom.. De háát mondjuk nálam többet jelent ha belsőleg több,de azért a kirakat fiucskákat is meg kell nézni hisz azért lennének vagy nem? Nagyon kész vagyok már és hugikám sem akar jönni a csetre azt hiszem várok még egy pirinyót aztán kezdek valamit magammal mert elkezdet fájni a fejem..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat