Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. április 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. április 11.

Egész du. aludtam..2-7ig aztán vacsi,majd ország városoztunk a csajokkal.. illik mondani igazán kikaptam,mert meg van halva az agyam egy ideje..jó kis játék amúgy :) Mit is írhatnék..megfejtettem a depim okát valószinüleg a túlsok idő teszi amit magammal töltök,bár mostanában nem nagyon vágyom a társaságra vagyis akiére vágynék az úgysem jön el.. Nah ez igazán bonyolult! Lelövöm magam! Megyek edzem az agyam! Tanulok egy cseppet

Fójjj! Most amúgy nagyon ideges lettem. Olyan szivesen neki szaladnék a levél írójának:Kurva vagy,mert ket pasit tartasz.Te vagy a gonosz,mert te kuldtel el.Kepet azert kertem,mert orulok valaminek,meg kepeket gyujtok.Job ha megtanulod a mondast,ha nem erted,akor buta vagy. "A macskak nem nyavognak,ha meleg tejet adsz nekik." Jol vesd az eszedbe!Szivtelen vagy.Aki engem megbant,az ugy jar mint ahogy majd fog.En normalisan irtam,te bunkoskodtal.Ha egy lany nem huseges,meg kihasznalo,az szted normalis?Meg a cigi is az?Ja,es csunya nagy a meled.Tegyel elene.Na rohadj meg!
Szóval most ezzel gyürkőzök! Sokban igaza van,de azért kicsit bassza a csöröm..
1.is az a két fickó egyszerre nem tesz ki egyet. Pont egy hete halottam az egyikről és már totál lemondtam róla és akkor már ott van a másik.
Tök hülyének érzem magam,mert a mondást sem ismerem.
Nem tartom magam kihasználónak..de azért elő fordul..voltam én eleget hűséges,de mit ér a hűség ha cserébe semmit sem kapsz..
Meg a cigi is. Nah az mondjuk tényleg hülyeség,de valami hobby nekem is kell!

Amúgy holnap lenne a koncert,de nem megyünk. Pedig én nagyon szeretem őket:( Bhühühü
Most úgy neki szaladnék annaka szarjankónak! Pff
Már én sem tudom mi a bajom! fáj az igazság!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat