Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. április 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. április 17.

Azt sem tudom,h hol kezdjem,talán a péntekkel 0.órában írtam metekból javító dogát,mert semmit sem tudtam eddig és csütörtökön Eszter egy fél óra alatt megértette velem az amit eddig durván 1,5hónap nem tudott a matek tanár úgy érzem mindent megtanultam és nagyon jól sikerült és nagyon bodoggá tesz ez az érzés és remélem jó is lett és nagy jegynek be is írja,mert ha nem azt hiszem kicsit elleszek keseredve. Utána írtam anyag ismeretbel egy nagyon pocsék dogát..de nem annyira gáz kb. 3mas csak 5re pályázok szóval lesz mit javítanom. Haza döcögtem a sulibó vagyis a koliból és megláttam a droidokat a koliban akik beköltöztek a szobánkba és off. Aztán haza petikével beszéltem telefonon,h mint és hogyan találkozunk,de az igazat megvalva semmi hangulatom nem volt hozzá. Ja majdnem kész vagyok a blúzommal még egy alkalom és kész leszek vele :)
Kész lesz a vizsga munkám után már csak a kiegészítő kell! Hipp-hipp és ha kész lesz hippy hurrá :) nah haza cuccoltam jó sok cuccom volt és neki indultam vásárolni megvártam Petikét a busz megbe és együtt. Utálom,h nem lehet vele beszélgetni,h kész. Nem szeretem és kész otthon tötymögtünk bemutattam anyámnk.. nem volt elájulva jó,h röhögő görcsöt nem kapot,h milyen állatot nem viszek haza :) Reggel azzal fogadott,h egyre alább adom a mércét,mert,h Szabolcs volt az útsó fickó akit haza vittem és hozzá képest Petike csak egy majom, még akkor jó,h nem dicsekedtem el vele,h egy diszkóban ismertem, meg és,h 1sős 18éves lesz és szakmunkás suliba jár a TH-ba. Csak annyit mondtam,h Hangonyi,de már akkor leírta és baromira igaza volt. Pénteken kimentünk a Gömörbe ésült mellettem mint kuka a fűbe időnként doptam már témát,de semmi. Ühüm meg haha. Elvagyok etől szokva. Eléggé leírtam. Igaza volt Zsuzsikának. Csessze meg! Nyertél bazz meg nyertél.. Semmit nem akarok tőle és már a világot sem akarom megváltani aki hülye az az is marad ha nem akar semmit az élettől. Elmentem vele Bródys discóbaahol őt istenítették a hozzá haonló hülye gyerekek,de én csak voltam. És rá kellet jönnöm,h csak ittas állapotban tudom elviselni. Kész és aki nem készül egy randira akár csak annyival,h 1hét után már megborotválkozik az ne akarjon tőlem semmit. Mivel nem akartam,h olyan állapotban haza sétáljon mondtam,h aludjon lálam. Mázlimra mondva Anyám nem volt szem előtt és haza csempésztem, meg ágyaztam magamnak a földön és neki az ágyon és jó hamar megprobálta elaludni, valamikor hajnalban felébredtem,h majd meg fagyok a földön és lehúztam a takarót az ágy végéből a lábáról és erre fölébredt és mondta,h feküdjek fel mellé. Ott kezdőttek a problémák, be volt sértődve,h nem akarok semmmit tőle, nem is csodálom. Kérdeztem mit gondol azokról a lányokról akik könnyen adják mguk. Elhallgatot. Hát ja. Főleg,h megy rendesen a pletyi a mi baráti körünkben.Nem tagadom nem vagyok angyal,de csak szerelemből tettem azt amit tettem és nem sajnálom:) Mindig boldoggá tesz ha rá gondolok.
Most inkább feladtam a vágyaim,de ha lettek volna is nem felőlle. Utána már csak magát tudta ismételgetni,h ő szeret és,h imád stb.. Nem nézem,le de semmit nem tud nyújtani nekem ezzel. Többre van szükségem,többre tartom a lelkem mint a testem! Szombaton reggel kikésrtem a buszhoz és a busz érkezése előtt vissza mentem más esetben biztos megvártam volna,h elmenjen a busz,de most nem volt kedvem és ez igen rosz jel nálam, vissza mentem a szobámba kinyitottam az ablakot befeküdtem az ágyamba és három takaró közé burkolózva délig aludtam,közben ment a tv-ben valami mese. És lett szombat és kérdezte anyám,h aludt valaki nálunk? ja. És mondta a magáét. De még mindig tök rendes volt. Pakolásztam a szobámban. Jött Anita hívása,h menjek már ki Hangonyra és a lázamra és a zsülői szigorra hivatkozva azt mondtam,h nem tudok menni,de az igazság szerint csak nem volt kedvem Petikével találkozni. Aztán megéreztem a könyörgést és az elkeseredést a hangjában és megbeszéltük,h jön az anyja hozzánk a takarítógépért és bemegyek hozzájukvele. A családi furgon helyett "buliszerviz" trabant áll én kérdeztem,h mi van és Anita súgta,h hallgassak majd elmagyarázza.
Megérkeztem hozzájuk kaptam egy kapucinót és kimentünk a kertbe bagózni,elmesélte,h az apjának nyirókcsomórákja van (ma tudtam meg anyámtól,h apámnak is többször volt már és sikeresen megoperálták,de hát mégi csak meghalt) És sajnos nála 25% esély van a túl élésre. Rá íratot valami telket és még arra sem volt képes az apja,h elmondja neki az igazságot inkább azt mondta,h egy hosszabb üzleti útra megy Németbe. Tudom nem könnyű ilyeneket elmondani,de egy mostoha anyától sem jobb megtudni. Nem tudtam mit mondani neki csak probáltam tanácsot adni neki,h hívja fel meg hasonlók,de nem tette. Nehéz dolog. Sokat beszélgettünk. Igazán rá fért már a beszélgetés,h eltudja mondani a gondjait,megígértem,h most szombaton már nála alszok. Most már csak miatta is :) Kicsit gonosz módon mondtam neki,h mondja már Petinek,h nem tudok kimenni Hangonyra, mert anyám nem engedett stb... meg tette igaz barát.....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat