Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. november 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. november 29.

a A tegnapi bejegyzésem amit nem sikerült elmentenem:
Tudod most hol szeretnék lenni? Hugival Pesten és már kurvára kisírnám magam...most sem látok a könnyeimtől...
Kellemes volt a hétvégém...És mindenkinek hiper-szuper 1.Adventet kívánok!
Sosem volt még ilyen boldog 1. Adventem :) Kisvárdán voltam Pamuéknál..
Brigike azt mondta,h ő, úgy szeretné ha én a nővére lennék :) Az vagyok, úgy szeretem mintha a húgom lenne...sajnos nem az, de a kutyát sem..
Ilonka néni istentelen nagy ebédet csinált igaz ott mindig nagy kajálások vannak..nem csodálom, h Brigit már alig bírom felemelni és pörgetni...
Egy 6éves kislány már aval foglalkozik, h kövér...és még nem is az...
Nem tudom hova jutunk már...és, h a felnőttek miért mondanak ilyeneket a gyerekek előtt mikor azok már szuper inteligensek.. vagyis Brigi az!
Komolyan, ha nem tudnám, h 6éves azt hinném, h sokkal több, amikor beszélgetünk egyszerűen az álam, esik le, h egy-két osztálytársamnak nincsenek ilyen észrevételei... Na jó Pircsiről ne is beszéljünk aki lassan 18 és egy 15éves Barbie baba szintjén lappang :)
Olyan szinten lefárasztott, h az csúcs...
Legalább nem aludtam egyedül szombaton :) Nem tudom, h lehet abba házba élni...nálam már alap követelmény, h van a házban Wc..
Ja Kéken esett a hó...Ez volt az első maradandó hó amit láttam így reggel megmostam benne az arcom, h szép legyek :)
Sajnos ma nem volt már rá időm, de holnap megyek nagyfiút köszönteni :)
Szombaton inkább kihagytam a temetést, mert Pircsiék sem mentek és úgy gondoltam, h inkább Szalagavatóra megyek.. inkább, hagytam volna ki.. közel 4órát álltám tök fáradt voltam előtte is de utána totál...
Amúgy meg tök szar volt semmi fantáziát nem láttam az egész műsorban...
Egyedüli ötletként az tetszet, h fényképeket mutogattak az osztály tagjairól :) Igen csak nem rossz...
Pamu a világ legjobb örökbe fogadott apukája :) Franfón..csak azt nem dijazom, h nem tudja 3éve felfogni, h kibírom a hét fogást és nem kell ököllel rá csapni a térdemre és folyamatosan nyuzni, mert én nem vagyok gumi-maci :) Amúgy nagyon szeretem...most is egy csomó minden: cigicske, mandarin, almás pite és 5000ft volt a Miki csomagomba :) JA meg egy labelo, mert az előzött már megettem... Milyen pénzéhes vagyok? Szégyelhetném magam.. Bár mondjuk nyáron igen csak sokat szoktam gürizni neki..
A hétvégén már nem tudom megszámolni hány km-t utaztam...
Kbarcika- Debrecen :) Debrecen- Kék :( Kék- Nyiregyháza :) Nyiregyháza- kék :)) Nyiregyháza- Kisvárda :))) Kisvárda- Kbarcika :(((
Lusta vagyok kiszámolni :) Hmm..a péntek: hát az, úgy volt, h...
hozzá kell tennem, h én is olyan vagyok mint Amelie....
Boldog voltam...nem tudok mit írni vagyis ömlene belőlem a szó, de...
Szar az egész amit érzek.. egy hullám uszkál a gyomromban (lehet, h az egyhetes kaja adagomtól amit ebédre ettem:),de lehet, h mástól...
olyan negatív vagyok a péntek-szombat 12ig-gel kapcsolatban, h az hihetetlen.. megfogadtam, h nem álmodozok többet és maradok a vakvilágban életemnél...lesz ami lesz
Téma lezárva amúgy ilyen szupi még sosem volt! Csak te hiányzol nagyon Hugi.. és a csajok, mert csak reggel jönnek vissza és nincs kinek ömlengenem és ha magamba tartom lehet, h felfogok robbani :)
Bár én osztanám be az idő múlásomat :) Így is mikor 15voltam 18nak most meg 15nek néznek... na így legyen boldog az ember...:) Legalább 50éveskoromban nem kell majd szemránckrém :)
Most megölelném a világot, de csak Nagy Gá-t tudtam, ő esett az utamba.. és szerencsétlenek is szerelmi bánata van...1hét haladék (szakítás) Én kitudja hány hét haladékot kaptam.. nem is érdekel, nem akarom a napokat számolgatni... más is van a világon.. és már lassan több mint egy hónapja nem láttam Ati-t... Hol a macim??? :(
NAh elég lesz belőlem.. most már tényleg megkéne írni azt a nyamvadT házidogát, mert tele van már vele a csizmám :)
Bár inkább Miki bácsi ajándékaival lenne tele...Anyuci Miki bácsitól azt kérem fizesse ki a telefon számlát karácsonyra meg hogy had menjek az én 1szem örök pici üngyüm- büngyüm cuki-muki barátném hoz akinek remélem a felhasználási élete sosem jár le :)
Mindenkinek a legnagyobb cuppanos puszimat küldöm :D
CuPPppPPppPPppPpPpPppp

Amúgy béla nagy ívben bekapahatod azt amit csak akarsz és le is szophatod! Dugd fel a fél órácskád? Meg az irinyi rendszerkazdája is bekaphatja azt a sárcsomót amit a cipőm talpáról fog lenyalni, mert igen csak elegem van már abból, h nem csinál semmit és csak lopja a napot!!!
Amúgy Brigivel hógolyóztam is és Pamu is megfürdetet a havacskában.. de most még ez az emlék is boldoggá tesz? :D

NA és akkor a mai bejegyzésem:
Egésznap szenvedtem a fáradtságtól.. tele zabáltam magam és most már megint ott vagyok mint tegnap ilyenkor,h szét pukkadok.
4es lett a bioszházidogám :) Megérte vele annyit vesződni :)
Sajnos nincs elég hely számomra.. majd holnap ömlengek még egy picit :) Tök BOLDOG VAGYOK!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat