Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. május 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. május 2.

Kicsit úgy érzem istentelenül hosszú volt a hétvégém. Jó sokat kéne írni,demár semmi hangulatom nincs miútán kitárgyaltam az egészet Zsuzsával :) Most eléggé megszabadultam az emlékétől. Amúgy 1-2dolog elég nagy nyomott hagytt bennem és kicsit fáj is,de ilyen az idő mulása. Voltam két partyban :) Egyik szombaton a Csanyikban volt valami D&B hez hasonló zene volt amit eddig magamtól biztos,h nem hallgatnék,de ott és kkor igen csak kellemes volt. Igaz Pistin jót röhögtem,mert én nem tudtam annyira ellazultan táncolni mint ő. vAgyis nagyon ellazulni sem udtam,de azért nagyon tetszet :) Aztán láss csodát van egy kis titkom is azt inkább megtartom magamnak :) Meg a hozzá tartozó gondolat menetem is,de elég lehangoló... Aztán szombaton Pötyinél aludtam reggel meg segítettem neki pakolni,mert a szülei jöttek haza Írből. Nagyon kedves volt :) off sétálj le nyugodtan... mindegy legalább kiszelőztettem a fejem..sok dologra rá szoktam jönni ilyenkor. Nagyon sajnálom szegénykét,mert egyedül van otthon. Nem valami jó. Kicsit becsiccsentet este és elmesélte,h mennyire hiányzik neki valami társaság és,h mennyire hiányzik az anyucikája (nem csak neki nekem is) már mint az ővé. Furcsa mód jobban az anyámnak éreztem mint a sajátom,bár amennyi időt ellébecóltam ott régen. Jó fej volt a legujabb cicájuk..reggel ott ugrált a lábamnál :) Meg mivel érezte Lajosnak a szagát a táskámon azon aludt. Annyira zavart,h nem adnak az állatoknak nevet. Én neveztem az előző macskájukat is Muinak aki egy akkora pofa macska volt :) Még annak ellenére is,h először utáltam.
Aztán most sincs neve a maseknak így Lujzinak neveztem :) Jobb mint a Madárfejűlajcsika. Reggel szaladgáltam lefelé az Avasról és elértem a buszt. Pont gondoltam előző nap Almási Dávidr mivel ott lakik ahol a sulija van Pötyinek. Most már azt is tudom hova kéne menni ballagásra,csak most ott van a ciki,h anyagi csődben uszik a család és gazdálkodj okosant játszok és kénytelen leszek megtanulni virágot kötni hirtelen felindulsából :) Az is sok lesz ha már a csak a hozzá tartozókat is megveszem. Nah mindegy majd lesz valahogy. Haza mentem akkor kellt fel anyám és csináltam kaját aztán mentem is Hangonyra bográcsozni :) Nagy finom volt ahoz képest,h nem nagyon szeretem az ilyen kajákat vagy csak nem szoktam enni. Aztán tiszta meglepetés volt ez a hétvége számomra :) A szokásos dög unalommal ellentétben tök jó volt kinnt Igaz anita úgy kiütötte magát,h azt is elfelejtette,h egyáltalán voltam kint. Olyan jó meleg volt,h nem bírtam inni csak a hideg sörökből kortyolgattam..nem nagyon rajongok érte,de most ezen a hétvégén annyira jól esett :) Télen bor nyáron sör :) Kicsit furcsa mód igen csak változtak az érzelmeim a hétvége folyamán. Pedig én kézzel lábbal tiltakoztam ellene,de ez van. Boldog vagyok :) (Meg az igazat megvalva kicsit el is vagyok szontyolódva,de sajnos az elmullás ezzel jár)
Nah a mai best of,h rá érek és pötyögtem csak nagyben mindent ami eszembe jutott és ezért isteni manna hullott a földre és lám egy ismeretlen,de aki nagyon bugyuta vagy jó szivű vagy naív szupertevévé tette a tevém 90napra. Ilyenkor sajnos köpni nyelni nem tudok való szinüleg ezt azért kaptam,mert egy néninek adtam Miskolcon 15Ft-ot :) Bár adhattam volna többet,de remélem lesz még olyan,h nem lesz szükségem arra,h végig számoljam a pénzem és úgy adjak valakinek pénzt,h azon gondolkozom nekem elég lesz-e :) Nah ez van és happ



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat