Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. január 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. január 11.

Tegnap megtámadt az atom lustaság.. ma meg írtó hosszú napom lesz szokás szerint,pedig én szeretem a keddet,mert az azt jelentu,h holnap szerda.. de a kedvencem még mindig csak a péntek,mert azt követi a szombat :)
MA csupa jó jegyekkel jöttem haza az iskolából csak az utsó 2 művtörin ne kellet volna az egész félévi tudásomról beszámolni (talán ha több lett volna a tudásom kevésbé lett volna nyögve nyelős) De mint a kémia dogánál is minden kérdésre válaszoltam és 4es lett :) Most megyek órára..aztán este még jövök.. úgyis randim van a Hugcámmal ha végre megszán és ad nekem fél órát :)
Háát nem szánt meg.. pedig most annyi fecsegni valóm lenne neki.. :(
NAh mindegy.. túl estem a napi procedurákon most már csak tanulnom kell :)
JuHúú :) Andi hazafelé végig szekált,h még ilyennek nem is látot és,h valaki egy telefon beszélgetéstől ilyen boldog lenne :) Inkább nem is említettem neki a multkori esetet mikor az anyukája hívta és ő örült úgy annak a hívásnak mint én a kedveseének :)
Hol is kezdjem a mai nap elemzését :)
Volt ma oszt.fényképezés :) A hermedik sikerült szerintem a legjobban amit a büfében csináltunk és a csajokkal körülvéve +Boczkival az oldalamon feküdtünk be az asztalra :) Kiváncsi vagyok idén milyen fejek születtek :)
Holnapra egy 50oldalas fogalmazást kéne műv.töriből beadnom féléves dolgozatként :) Fantsztikus és főleg az,h csak ma tudtam meg.. azt se tudom,h hol nyomtassam ki holnapig.. mert,h kézzel nem írom le az is biztos :)
Ma egyéves a tevém.. ma jutottam biztos arra a pontra,h kiborultam és gondoltam kell egy társ,merta magány megöl.. és holnap meg fog halni az exférjecském.. sajnálom..de ez is csak az önzőséget jelzi ami belőle árad.
Várom már a jövő hetet.. utána már minden szép lesz és jó.. egy új lappal kezdek :) Minden értelemben :) A matekhoz meg valami isteni szikra kéne,mert ha nem félévkor megbuktam.. bár még mindig szerencsésnek mondhatom mert van egy 2esem és két karom valakinek meg 3-5karója.. Nem értem,h a francba lehettem egész évben ilyen lusta.. Ahh.. megyek a dolgomra,h ha már az nem megy sokkal feljebb legalább a rajzelméletem legyen kitünő :)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat