Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. április 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. április 8.

Bocsi Cékla,h nem írok vissza ,de sietnem kell azt sem tudom,h nagy hirtelenjében mit írjak.. Tegnap nem volt net.. kínomban tanultam :) De minek? Semmit nem csináltunk ma gyakorlaton,de iszonyat jól szórakoztam :) Kiszabtam a blúzomnak az alapját..nagy erőkkel haladok a valaminek lenni írány felé :)
Editék tök aranyosak voltak. Mire vissza értem a koliba már nem voltak itt és egy szál piros multira ez volt írva jó hétvégét! Imádom őket a hosszú együtt lét gyötrelmei ellenére is :) Tök aranyosak.
Amúgy atom beteg vagyok így nem fogom elszívni.. Elkaptam Eszterkétől a torok fájós korságot. Köpni nyelni nem bírok..csak holnapra lennék valamennyivel jobban vagy csak ne rosszabbodna a helyzetem.
Hétvégén vagyis ma minden feltétel adott arra,h tanulhassak az egész lány szinten én vagyok itt egyedül.. Hirtelen azt sem tudom mit kezdjek magamhoz,de lemegyek Atihoz hátha otthon van és ha nem akkor megyek innivalót venni mivel kaját azt Zsuzsika intézi és ha még mindig van időm és Postás otthon lesz betelepszem hozzá. Így megy ez! :



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat