Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. november 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. november 22.

Miútán keringőztem egy kicsit a csajokkal lementem ünnepi vacsorát enni :)
Cigiztem mindjárt megkeresem az egyik festésemet,befejezem majd az elvesztet barátok levelezéseinek lementését. Zuhanyzok és megprobálok pihenni egy kicsit :) MA annyira tele zabáltam magam,h fáj a hasam..
elvagyok már szokva etöl a sok evéstöl :) Holnap reggeltől tisztitó kurát írok elő magamnak..sok sok folyadékkal :)
Már kezdek jól lenni bár estére mindig belázasodok :) Elö kapartam az egyik magas sarkú szandálomat és most abban vagyok :) NAgyon tetszik csak szanaszét töri a lábam..
A horoszkopom aszondja,h a kedvesemmel össze fogok balhézni és neki is viszont ezt írt..nem hinném..nem kommunikálunk mostanában túlon-túl sokat. Azt sem tudom,h hol áll a fejem..
Szeretnék már túl lenni mindenen és az én szerelmem karjaiközt lenni,h újra kezdhessek mindent..Szeretném ha már újra karácsony lenne és érezhetném egy kicsit a családi boldogságot..
Csaba is jó fej amúgy,elegem van a pasikból,h beigérgetnek mindent..
Minek mondja,h hív ha szarik a fejemre? És akkor elvárja,h én jó kislány legyek és ha valami baja van akkor segítsek neki...pffúj
Meg Pamu is nagy frász amúgy keveri a szart nekem 1000rel..most is mondtam,h megyek hozzájuk a hétvégére...persze most nem unatkoznak most nem kellek csak akkor amikor nagy az unalom...
Nem értem én az embereket,h miért ilyen önzőek..mindenki csak a saját boldogságát nézi és nem azt,h a másik véletlenül örül és,h az milyen jó..
Egyet értek Pircsivel szar az egész úgy ahogy van..csak ő még szarabb helyzetben van mint én,mert én legalább nem vagyok zsákbamacska..
ha valamit akarok az élettől teszek érte..és na és egy csomó pénz elverek(ahogy anyucikám mondta) HA meghalok is azt mondhatom: Igen, jól éreztem magam és voltak barátaim akik eljönnek a temetésemre,nem úgy mint neked. Tlán még egy szál gerberát is hoznak..legalább nem rohadok egyedül :)
Franc essen ebbe az egészbe bele..úgy eltudok szonytyolodni.
Na megyek, legalább emberek közt leszek és nem a mániámmal összezárva :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat