Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. december 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. december 13.

Életemben nem volt még ilyen hosszú hétvégém szerintem és csak az átlagos péntek du..vasárnap éjjel :) Igaz most igen csak jól szorakoztam..
Petra,Eszterke és én ellátogatunk Gyöngyösre a mi barátnőcskénkhez és megajándékoztuk Karácsony alkalmával.. olyan hosszú volt oda az út.. Petra annyira szenvedet már,h csak ezt hajtogatta..a tököm sem tudta és a tököm.. Amikor megérkeztünk is volt egy beszolása,h a fasz kivan és erre én megjegyeztem neki,h kezdem azt hinni,h ő nem is lány :) Nekem az út tetszet..Végigmentünk egy csomó érdekes helyen..pl. Szilvásvárad amiről eszembe jutott Iván és,h még idén arra is elkéne nézni.. ma reggel találkoztam is vele a busznál és mondtam neki,h majd a jövő héten lenézek hozzá.. Zsuzsika annyira örült nekünk,h össze-vissza sikoltozott..
:) Sajnos nem igazán tudtam vele beszélgetni..bemutatta nekem a barátját stb.. csocsóztunk aztán leléptek én meg nem tudtam magammal mit kezdeni ott maradtam a Mephistoban és egy pacákkal csocsóztunk 2órán át..az a legszebb,h még a nevét sem kérdeztem meg..
Szombat reggel én totál kész voltam.. Bementünk az albiból a fősulira..
Ja tudni kell,h egy 3szobás panelházban voltunk vendégségbe egy Maca nevű lánynál.. NAgyon aranyos volt :) 11től volt a nyiltnap és kb vagy 9volt és felmentünk Zsuzsikához a koliba... 3ágyas mini szoba az egész nem tudom,h lehet ott elférni.. Föleg olyan emberekkel akiket kinem álhatsz..Sajnálom őt,h 2 ilyen emberrel hozta össze az élet mint ez a 2csaj.. Bár Kriszti nem is volt olyan gáz első látásra csak mikor mesélt róla akkor esett le az állam.. De KIki első látásra is unszimpi volt..
Kb olyan az egész csaj megjelenése mint egy széthízlalt barbi baba..
Kb vagy 2órát töltöttünk ott,de az alatt az idő alatt 6 karomnyi melegszendvicset evett meg.. Jó kis étvágya van.. Nekem nem igazán volt miután láttam a Wc-t és a zuhanyzót.. micsoda egy tróger hely.. ahoz képest ez a koli a mennyország :) Emlékszem wc-zni kellett és kiszakadt belőllem a röhögés Eszter nem tudta mi bajom és amikor meglátta a budit igen csak elkezdet ő is röhögni.. inkább nem írom le az élményt.. az valami fantasztikus volt.. Kb. 1kor lett vége a nyílt napnak és vissza mentünk az Albiba.. Petrának mániája,h mindent becéz: sali,albi,zöldi,popi(popcorn)
Amúgy a 3nap alatt az étkezésünk nagyon szines volt popcorn, pizza, melegszendvics, kávé, pia-piával,és cigi de az rengeteg..
Du. Csoportos alvást szerveztünk,de én és Petra nem tudtunk elaludni..
Azon röhögtünk,h Maca,h veszi a levegőt és,h Eszter vajon mikor fullad meg.. Este megint mentünk kocsmázni..,de a Mefi tele volt és valami Sörakadémia helyre jutottunk..de végül inkább vettünk vodkát és vissza mentünk az Albiba és ott iszogattunk volna ha nem lett volna mindenki rosszul.. nem is lett volna a buli olyan gááz ha KAta Zsuzsika barátnője nem lép le és ha Zsuzsika sem lép le a hapsijával.. kicsitszarul érintett minket,h érte vánszorogtunk le és csak úgy leszar minket..
Na mindegy hamar túl tettük magunkat rajta..megittuk a maradék piát és vissza mentünk az Sa-ba.. valami fantasztikusan szar volt a buli, mert ilyen 98-99es számokat nyomtak..csuszott a padló nem voltam elég részeg és már unom,h kb. azt sem tudom mikor táncoltam pasival.. de jó rég..
szóval táncikáltunk a csajokkal ameddig bírtuk a látványt.. ilyen 50faszika mászkált körülöttünk.. Inkább az Anima sound sistem koncertre mentünk volna.. kb 2ig húztuk és utána mentünk haza.. Végülis nem volt nagy durranás..bár jó volt a barátnőimmal lenni. Mintha amúgy nem lehetnék együtt Eszterrel eleget :) Elmélyült a kapcsolatunk és azt hiszem,h lassan már leszbikus leszek.. :)
Tegnap kb. délre értem haza.. Anyuval váltottam pár szót..aztán vissza vonultam a szobámba.. Ja amúgy a Mefiből lenyultam 2poharat találtam egy kitüzőt amire az van irva,h Mamma Boogie :)
ÉS azt hiszem valahol elhagytam a Westeles kártyám, mert nem találom..
Stee-vi drága igen csak nagy meglepetéseket tud neke okozni.. pedig már majdnem feladtam a reményt.. Azt mondja,h nem tudom,h pénteken vagy szombaton menjek-e hozzá..,de kb már csak 5 nap..
MA voltam Postásnál..hallottam pár elszomorító hírt a barátiköröm csökkenésésről.. Miért akarja egy kb még jól is kinéző faszi a haját melíroztatni? Nem értem..én magyaráztam neki,h nálunk csak egy bizonyos "Elite" tesz ilyet,de nem hiszem,h sokat fogot fel..
NAh mindegy! Elfelejtettem,h holnap du. is lesz órám és megigértem,h benézek hozzá,de akkor csak egy fél órára tudok.. Ma is annyi tanulni valóm van megint holnapra,h azt sem tudom hol áll a fejem..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat