Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2006-10-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2006-10-18

Bánatom oka

Egész jó kis napom volt, boldog voltam és fáradt. Most már csak a fáradtságot érzem magamban. Cukorral való kapcsolatom néha hagy maga után némi kívánni valókat…
Néha már nem is olyan boldogító, mint azt az ember gondolná… Mondjam el a problémáim, és jobban érzem magam.
A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út szokták mondani… az agyához semmilyen út nem vezet,mert a farkánál tartja azt meg igen könnyű megközelíteni, csoda ha nem erőszakolják ránk.
Ő nem tud dönteni neki minden, hogy jó… hát akkor nekem is.
Utálom a családját, örökké feszültnek érzem magam abban a semmit mondó gyilkos hallgatásban. Tudom, én sem vagyok tökéletes… az én családom sem kutya. Mostanában az életem sem csak bulizásból és a fickóim ügyleteiből áll.
Néha úgy érzem, mintha olyan egyedül lennék, mint az ujjam.
Most azon töprengek mit kéne tennem, hogy ne a méreg hajtson. Egyelőre nagyon bennem van a méreg. Valamikor teljesen úgy hat mintha nem is lenne felelősség tudata, semmi oda figyelést nem veszek észre benne mikor már megint nem tud dönteni jön a nekem mindegy…bla-bla-bla. Nem vállalja felelősséget a döntései felett. Gyerek és akkor, hogyan is várja el,h kezeljék felnőtnek mikor nem tud egyöntetű döntéseket hozni, csak hümmög és jön a neki mindegy…akkor most már nekem is. Lehet,hogy itt fog megbukni a kapcsolatunk? Vajon mit eszek benne?
Vettem magamnak csodálatos kendőt, ha már a csodálatos páromtól kaptam pamut sálat. Vettem egy csini toppot és 2lábtyűt Cukornak az egyiket, mert a héten nagyon ügyi volt! Bár amikor vettem még nem bosszantott fel a tenni nem képességével. Olyan elégedetlen vagyok, úgy elfáradtam ebben az egészben, basztat egy csomó helyzet, ami rajtam kívül áll. Nem tudok semmit tenni, ha szolok akkor lázításnak tűnhet és már egész jól megszoktam ezt a ridegtartást. Legalább egy olyan bamba csaj kéne Attila mellé akit nem érdekel mi van körülötte. Engem igenis érdekel. 15évesen a barátomnál aludtam már rendszeresen és ő is nálunk, a mai napig oda és vissza vagyok a családjáért. Miért nem lehet minden tökéletes. 22 éves és basszus suttyómba meg elkéretszkedve , lehet csak nálunk. Szökve Debrecenben, rettegve Csegén, és lopózva nálunk (3szor). Semmi spontanitás… mindennek betervezve és megtervezve kell történie az életünkben. Azt hiszem nekem nem mindig kell ennél több. Kivagyok fáradva…sajnálom







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat