Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. január 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. január 17.

úGY UTÁLOM MAGAM.. KÉT NAPJA NEM CSINÁLOK MÁST CSAK ALSZOK..MENEKÜLÖK A VILÁG ELŐL. Pedig a szombat az igen csak jól sikerált vagyis nekem minden értelemben..igaz rá kellet jönnöm dolgokra,h tényleg Hugi az egyetlen egy nő akivel mindenről tudok beszélgetni.. hiába van ott Anita mikor ha találkozunk is soha nem tudunk beszélgetni.. Pedig mostanában igen csak arra lenne szükségem,h valakin igazából kisírja a pitiáner semmit érő problémáimat.
Inkább leírom a szombatot: Zsófi osztálytársnőm lejött hozzánk és megbeszéltem vele,h bele vezetem az én partyzós hétvégi lázamba.. nem tudom tulságosan,h neki milyen volt,de említette,h jól érezte magát és hogy már hiányzott neki,h valaki oda figyeljen rá és érdeklődjön iránta amit Ivántól megkapott.. Én is megkaptam a magamét tőle.. kellemesen össze verekedtem vele a buli előtt.. és most bezzeg nem tudtam volna felvenni a bakancsot..úgy sípcsonton rugott,h még most is érzem..
Az egész buli olyan volt mint egy fergeteges szerelmeskedés :) A buli közepén Kasza Lacikával táncoltam és figyelmetlenségembe mikor megpörgetet és faszásul el is engedet megcsókoltam a falat.. kellemes érzés még most is ..jókora púp van a fejemen miatta.. és utójáték ként Péter Roland még belém is harapot.. bár Iván rugását még feltudom fogni,de h roland miért harapot meg mikor mióta csak ismerem nagyívben került engem és ha hozzá is szóltam akkor is csak félszavakban tudott válaszolni.. Rejtély nekem az a fickó..bár az ott levők 90%-a az volt. Talán a legdurvább az egészben az,h felváltva menekültem a hapsik elől.. Petike mindig szaladgált utánam valami piával és az volt a jelmondat igyá má te nem voltál ilyen.. Szerencsére nem csaptam ki magam és csak szinten tartásig volt a piálás.. Szét táncoltam az agyam :)
Már hiányzott az életemnek a tánc..nem csak a punnyadós piálás.
Nagy nehezen vége lett.. Szabolcs távozásomkor elém toppant és közölte velem,h nem megyek sehova..mivel kikosaraztam az éjjel rám várt a nagy feladat,h takarítsak.. igen csak nem volt rosz.. 10kor kerültem ágyba és olyan szinten fáradt voltam,h az sem érdekelt,h mára tanulni kellet volna.. végig aludtam a vasárnapot.. de a legszebb álom valamikor azt sem tudom mikor lepett el egy kedves fiatal ember beszélgetése után :)
Már jó rég elfelejtettem,h miért is nem járkáltam mostanában Hangonyra..de most,h eszembe jutott megint egy hónapig ha tehetem kerülöm.
A jövő héten ha esik ha fúj én beteg leszek.. :)
Ja ezt még lekell írnom,mert ha elfelejtem oda minden boldogságom..
Végre teljesült kissebb szív fájdalmam ellenére egy 13évesen tett fogadalmam :)
Kasza Lacikával beszélgettem hajnalban..már amennyire lehetet vele beszélgetni.mert csak a magájét hajtogatta.. "Érted?..Feltudod fogni?"
Meg besértődött mikor megkérdezte,h most miért nincs velem egy fickó sem és én válaszul oda löktem neki,h elküldtem mindegyiket,mert meguntam a velük való játékot.. Erre az hülye magára vette és még egy félóráig hallgathattam,h biztos azt hiszem,h vele is úgy játszadozhatok ahogy akarok..de rábasztam,mert ő nem akar tőlem semmit.. Mintha én akartam volna valakitől is valamit.. ahh. Remélem nem emlékszik semmire,mert kellemes pofont lecsaptam neki,h térjen már magához.. Ezen a hétvégén otthoni partyt csinálok..kaptam egy üveg Bikavért.. kiveszek valami filmet és anyámmal megiszom.. ugyis már nagyon kiváncsi vagyok arra,h ő hogyan vesztette el a szűzességét és mikor.. :)
Tavaly karácsonykor is jól megbeszéltük a pia mellett az ilyeneket.. józanul nem merek ilyeneket kérdeuzgetni tőle..pedig nagyon érdekelnek az ilyen pasi ügyei :)
Ben bácsi is jó fickó volt nem értem,h miért nem ment hozzá.. Buta kislány..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat