Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005-11-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005-11-22

Rá kellett jönnöm,h depresszáns alkat vagyok és csak akkor vagyok boldog ha szenvedhetek. Ez így hülyén hangzik,de csak olyankor jönnek a versek,az írások, a rajzok igazán mélyről és úgy ahogyan csak én tudhatom ha nagy lelkiválságban vagyok. A múlt héten igaz nem mentek jól a dolgaim a Kedvessel,de az iskolai dolgaim egyszerűen tökéletesen futottak,most újra ábrándozás közepette vagyok és egyszerűen nem tudok koncentrálni. Szerencsére a teljes rózsaszín köd már kezd feloszleni és valami más kicsit lightibb dologgá áváltozni.
Nagyon szeretem amúgy,istentelenül tud hiányozni.
Tegnap Steevi felhívott,már nem tudom vagyis sosem tudtam követni őt. Azt,h van egy rituáréja,h mikor talál meg. Mindenkit mindig tárt karokkal szoktam várni és mindig mindenki kapnálam esélyt,de valahogy szerencsétlennek mindig sikerül eljátszania a bizalmamat.
Ami nem is tudom nagy probléma lenne,de egyszerűen van benne valami állatisa titokzatosság ami mégis vonz. Mindig is oda voltam az ilyen tökfilkókért. De nem szabad hülyének lennem és az igaz sokkal emberiesebb,tisztább kedvesemet elvesztegetnem holmi gyermeki csínyért. Ami lehet,h izgalmassá tenné az életem,de nem biztos pont. Bár nem tudom,h van-e nekem biztos pontra szükségem az életben.
Mellette nem is tudom. Ha minden igaz van rá esély,h az Gyólyabálon össze futhatunk. Mége egy nagy verekedés is bele fér meg a szökőkút is..és megint döntés elé állok. De ez a Brigitt Jhones2ben volt!!! És számomra Ati=Durcy és ő az aki kell nekem,mert elfogad úgy ahogy vagyok és úgy szeret. Nem játszik és a farka után körözve mint Daniel.
Ennyit erről. Most nagyon tudatosan döntöttem és köszönettel tartozom a sorsnak azért,mert ma esett a hó.
Megmentett a saját magam elásásától. Nincs bennem elég tartás.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat