Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. december 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. december 30.

65napja vagyok házas..nem tudom,h bírom :) Elaludtam a nyakam.. nincs senki aki megmaszírózna.. Ma is kezdődik a vodka-rumtea party.. mióta itt vagyok 10kg-ot híztam a teljes ellátástól.. Minden nap ivászat igaz cigizni már nem nagyon cigizek,de holnap aztán kirugok a hámból :) Az kész.. bár kicsit félek még adolgoktól,de itt van már az ideje,h ettől a nyamvad 2004-től elbúcsuzzak annyi fájdalmat okozott. És szép dolgokkal a szivemben kezdem az évet :) Csak azokra fogok gondolni akiKET SZERETEK :)
(éS sajnos ők tudják a legnagyobb fájdalmat is okozni nekem)
Huginak megcsináltam a királylányos hajat :) 2órámba tellet :) DE olyan szép.. szét szakadt a tőle kapott láncom.. pedig úgy szerettem.. Mindennek ellenére jó hangulatban vagyok.. Nem sokára mehetek haza ami nem annyira kecsegtető,mert kezdődik a suli,de mégis csak jó,mert már kicsit hónvágyam van. És ez már betegesnek számít nálam :) Amúgy,h vártam a Karácsonyt és nem is volt olyan nagy durranás :) Mindegy még mindig jobb mint amikor tavaly otthon a magányba és az unalomba voltam.. De a szokásos herceg lustaság party maradt állandó :)
Pff..elegem van mamár a psikból!! NA jó még mindig akad 1-2kivétel,de ma azt mondom,h már tényleg...de igazánelegem van!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat