Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. december 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. december 3.

A mai napom elment :) Sajnos most kutyául egyedül érzem magam...
De biztos,h nem vagyok egyedül,mert a szivem tele van szerettel :)
Láttam ma egy aranyos kistyutyát ahogy egy kislánnyal játszott :) Szeretem az ilyen apró boldogságokat... Könyörgöm Jézuska karácsonyra havat akarok nézni a meleg szóbából és össze ölelkezni az én Hugicámmal...
Nincsenek nagy vágyaim..még a fát is össze fogom vágni a kandalóba,h jó meleg legyen és amikor már szét fagytunk az ablakban a sok hóesés láttán a kandaló ropogását fogjuk nézni..nosztalgiázunk az elmúlt együtt töltött karácsonyokon és eszembe fog jutni az is mikor lecsusztam a lépcsön és össze törtem Szabina ajándékát...És nem azért aggodtak,h mi van velem hanem az ajándékokkal mi van :) Tudják,h úgysem történhet nagyobb bajom :)
Nem akarok most itt lenni, inkább sétálgatnék az erdőben..figyelném az állatokat... Már csak 2hét és végre érezhetem az igazi családi boldogságot,szeretetet... Nem a közönyt,az undort, a kibeszélések sorozatát...azt a gyülölködést,h nem tudnak viselkedni,segíteni egymáson..
Tök jó volt bemenni a lányokhoz... örültek,h mentem és azt kérdezték,h jól vagyok-e.. LAssan lemegyek és ebédelek..igaz nem vagyok valami éhes,de hátha adnak valami jó kaját...(ami nem öl meg az csak erősebbé tesz) A szobánkat nyugodt szívvel kinyilváníthatnám bacibarlangnak..
Eszter haza ment, Edit egész éjjel köhögöt én meg trüsszögtem :)
Fantasztikus :) Nah remélem este már nem leszek ilyen állapotba és egy kis vörösbortól olyan hangulatba leszek,h még talán táncolni is lesz kedvem :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat