Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2004. december 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2004. december 5.

Hol is kezdjem.. Most sokkal szivesebben döglenék otthon mint itt...
Hiányzik a párom...egész hétvégén tök egyedül éreztem magam...
Nem is volt nagyon mit csinálnom..vagyis lett volna bőven csak nem bírta az én lelkem... Ezt meg is mondtam anyunak meg azt is,h majd jövő hétvégén besegítek mindenbe amibe csak tudok... Így löve lett Zsuzsika ajánlata,h pénteken menjek Gyöngyösre.. Pedig én olyan szivesen mennék,de már így is túl sok fát hasítottam a tűzre most egy kicsit visszább kell vennem. Majd inkább felírom őt a jövőre meglátogatni való listámra.. Olyan kupi van a péntekről maradt 3.világháborúból a szobában,h az már engem idegesít pedig én vagyok az akit a legkevésbé szokott idegesíteni a kuplerály.
Nagy nehezen túl éltem a szalagavatót igaz az izomlázam még nem igazán múlt el.. De már nem kell pisilni..:) Annyi gondunk volt már a műsor alatt,h az hihetetlen. Kiváncsi leszek a felvételre,mert végig pofáztuk a hülyeséget rajta nekem meg már zsibadt a kezem... :)
Amúgy nekem nagyon tetszet a műsor, bár a kinti kocsmázásból nem sok emlékem van.. azt tudom,h nyertünk csocsóba meg kb. az első 10italnak a nevét,de a többi még homályos :) És mot jön majd az a rész,h majd úgyis elmesélik :) Rosszat biztos nem tettem,mert "Anyu" és "Apu" vigyázott rám.. Emlékszem Tibi még le is szidott a szoknya mérete miatt :)
Arra is emlékszem,h vele jöttem vissza a koliba és sajnos arra is,h a nevelőtanár kapar össze... Háát igen..
Ma meg Moniq szólt be közelről,h miből sikerült olyan tisztességesen berugnom :) Nem hazudok 480Ft-ból vagyis én csak ennyit költöttem :)
De azt már nem akartam részletezni neki,h az én kis megmentő Tibikém is hozott az asztalhoz pár piát...
Mivel minden tanár tud az uszásomról van egy olyan érzésem, a diri is fog tudni róla és akkor megnézhetem magam :)
Amúgy Tibivel mentem szombaton haza... és igen csak mosolygot amikor meglátott a buszon.. én akkor vigyorogtam így amikor megláttam a hosszú szövetkabátomat milyen mocskos :D Az kész! Ja meg,h elhagytam a kedvenc sálam.. ez volt a 4. 2év alatt és még nincs vége a hideg szezonnak.
Szombaton egésznap aludtam.. meg videóztam.. minden jónak tünő régi kazit megnéztem.. Kezdve a mátrix1-től a panda kalandig :)
JA meg ettem..már megint az ünnepilakoma..hmm..
Télapó helyett is megettem a sütit és a tejet :)
Anyú mondta,h hívott a barátnőm Anita azt hiszem most hétvégén kikéne már mászni hozzá... már mióta tervezgetem. Nah jó megyek még egy valagnyit kell tanulnom holnapra.. Pfúj



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat