Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bogsika naplója


Ciccaszagú Pötyi [128771 AL], gazdája Bogsika
2005. január 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/128771
2005. január 10.

Könyörgöm Pötyi ETESD meg a teve pajtit,mert ha nem én nem megyek temetésre!!! Azt hiszem kénytelen leszek ma keresni egy telefont és felhívni.. Pff.. ezek a gondos szülők! Hol is kezdjem.. meg vagyok most halva,mert semmit nem tudtam aludni az éjjel.. kaptam ma egy csomó jó jegyet :) Megérte bemászni az iskolába :)
A hétvége is fantsztikus volt :) Sose tomboltam még így kimagam..
Szereztem 1-2 új barátot és ha minden igaz és Zituli nem ragaszkodik Gethesékhez akkor el is vesztek pár ismerőst :)
A jövő héten is party time lesz ha minden igaz.. bár nem tudom,h pénteken kivel menjek a táncházba..ez még rejtély lehet,h most inkább kihagyom.. Háát nem igazából kezdenék bele a hétvégi story mesélgetésbe..kicsit nagyon sürü és izgalom dús volt :) DE egy két jobb esetet elmesélek.. Editet még a múlt héten dobta a pasija és ő boszút tervezgetet közben meg egyfolytában engem szekírozott,h szerezzek már neki egy fickót hála neki végre megtudtam,h tavaly nyáron kivel csocsóztam 1,5órán keresztül :) Akkor valahogy lemaradt a bemutatkozás :) Most már egész sokat tudok róla :) Lassan Hangony egész fiatalságát megismerem :) Aztán Krisztián pimaszkodott velem és amikor 3*-ra húzta meg a coffom mikorleakart ülni kihuztam alólla a széket és kicsit marha nagyot esett a kocsma közepén..azt hittem egy nyaklevessel meguszom..
tévedtem..úgy megölelgetet,h azt hittem,h ott helyben megfulladok :)
Bár ne kezdtem volna ki részeg emberrel :) Szombaton volt a szerencse napunk Edittel :) Ajándékba adtam neki egy szerénke cicát amit már rég kiszurt magának :) Anna kicsit berugatta a cicát és keresztbe állt tőle a szeme és még a nyelve is kilógott.. Aztán Zitával olyan részegek voltak,h akkorát estek az utcán,h végig nyalták a jó kis sárosaszfaltot :)
Kicsit rosszul voltam és kimentem levegőzni,mert már a füstől kezdtem bennt megfulladni.. és vajon ki hányta magát telibe? Az egyik legutálatosabb gyerek a világon.. és ez még nem is volt semmi,mert sikerült még bele is feküdnie :) Az a káröröm ami bennem volt nem hagyhatta,h ezt a látvány ne lássa mindenki és persze az illető exbarátnője és szóltm a csajoknak,h van egy kis látni való.. bezzeg ilyenkor sajnálom,h nem fotógén a mobilom.. Azt hiszem most egy jó ideig nem fog velünk szembe jönni jocó az utcán úgy kifog kerülni minket..
és akkor még az a csunya,h ha egy nő berugik :)
Nekünk csak olyan jó kedvünk volt,h hazáig énekeltünk :) De nem túl sokáig mivel nincs olyan szám amit mind a 6an tudunk :) Fő a változatosság :)
Ennyit a mini kaland regényemből: És a legújabb besztof zene amit pénteken költöttünk és hallottunk..vagyis kezdem a csütörtökivel :)
Ini-mini centi-mini a gatyádban nincsen semmi.. elő adási mód vékony kiherélt hangon és közben fityiszt mutogatva :)
Aztán pénteken hallottuk: Szerelem,szerelem,szerelem már megint izzad a tenyerem,
Szerelem,szerelem,szerelem,már megint köpnöm kell (tvmaci köpés hang :)
már megint köpnöm kell (tvmaci köpéshang)
Ezt ilyen Ukrin Benedek előadási módban kell elképzelni..-.- Nagyon szívderítő :) És az a baj,h már megint találtunk egy annyira szar,h már jó számot a toplistánkba :)
Ja ma matekon elváltam Boczkitól,mert hétvégén levágatta a haját..
Most már csak egy férjecském van és vagy 4nőm.. Nem tudom mi lesz így velem.. Peti sem ért rá,h megcsinálja a legomat.. az összes elektronikus kipusztul a környezetemből..bár olyan tarifával amit ő kér egy kis bütyköléssel inkább hagyom porfogónak :)
Edit naplójából egy idézet:Ma álmodtam és úgy érzem ezt érdemes megörökítene, mert már rég nem álmodtam ilyen kielégítőt és egyben kiábrándítót.
Újra azzal voltam együtt akit igazán szerettem.Mióta szakított velem most álmodtam vele az először.Annyira jó volt...Olyan volt mint ha ébren lettem volna.Éreztem ahogyan beletúrok a hajába, ahogy ott fekszik mellettem.Láttam azt a kislányosan szelíd arcát és nagy barna szemeit...újra ahogyan megcsókol...az illata is a régi volt.Bárcsak megint itt lenne nekem és nem csak az álmaimban gyönyörködhetnék...Rég volt már ilyen jó minden...Újra vele...hiányzik nagyon...de mit tehetek én mikor olyan messze van most is.
Szeretek álmodni.Sokkal szebb mint a való élet.Minden úgy történik ahogyan te akarod.Sajnálom, hogy nem lehet az álmokban élni.
De ez csak álom volt és nem a valóság.
Teljesen egyet értek vele.. bár minden csak az álmaink lenne.. oh..
Bár sajnos ott vannak a rémálmok is és annál már csak a valóság is jobb.
Nah én már aludtam ma egyet :) Nagyon jó volt.. Most nézetem a telefont.. nem vettem észre,h ati kereset... Most kicsit szégyenlem magam,mert elfelejtettem a nevenapja miatt felköszönteni,de jobb később mint soha :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat