Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
emogomo-3

Emogomo-3-mal még a nyáron találkozott karavánunk.

Akkor ravaszsággal ellopta a karavánt, majd 8 datolyáért eladta. Egy álló napomba és rengeteg datolyámba került, amíg sikerült tőle visszaszereznem.

A történteket megírtam a Teveclubnak, természetesen azonnal kizárták őt. De annyi ideje még volt, hogy elmondja: az a célja, hogy tönkretegye karavánunkat, annak vezetőit.

Akkor kezdtem tevézni, amikor ez történt, addig nem különösebben foglalkoztam a Teveclubbal De nagyon sajnáltam kisányomat, tapicskát, és az ő hitvesét, Apróságomat, akik kétségbeesetten kérték, hogy szerezzem vissza nekik a karavánt.

Azon a napon, amikor ez az egész zajlott, megdöbbenve tapasztaltam azt a rengeteg gyűlöletet és rosszindulatot, amivel emogomo-3 (aki amúgy egy tízéves kislány) a karavánunk ellen fordult. Mindezt azért, mert valaha ő is csinált egy karavánt, csak az nem működött, szemben a miénkkel.

Miután visszakaptuk a Tevékeny Tevéket, beszálltam én is a karavánba, segíteni a gyerekeknek, mert rájöttem: valóban fontos nekik a kari. Szépen megvoltunk eddig, nődögélt a karink, halad előre a toplistán is, ám most úgy tűnik, emogomo-3 visszajött és ismét áskálódik.

Persze, mindenkinek szíve joga, kinek hisz, én csak leírtam mindent, ahogy volt.







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat