Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
dec. 27-28-i játékok

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Karavánunk ma 131 napos, a Tevékeny Tevék létszáma 958, helyünk a toplistán a 17. (Tegnap 15 teve lépett be, 2 lépett ki és 3 halt meg.) Toborozzatok ma is, immár a 16. helyért - ám mielőtt nekiállsz, olvasd el a karavánnaplóban a toborzással kapcsolatos tudnivalókat - és azt, mit kap, aki szorgalmasan toboroz! :) Hajrá, Tevékeny Tevék!

A karácsonyi játékok eredményei:

RÍMFARAGÓ:
1. Neliel15 (300 euro)
2. Mrs. Lovas (200 euro)
3. Rain.bow (100 euro)

különdíjas: Parádé (50 euro)

PAINT-RAJZ:
Sajnos több nevező képét nem tudjuk megnézni, mert nem jönnek be - így mindenki, aki nevezett, 100-100 eurot kap.

CERUZARAJZ:
Egy nevezés érkezett, így Rain.bow 200 eurot kap.ű

TÖRTÉNETÍRÓ:
Többen szóltatok, hogy eltűntek a történeteitek a honlapról - fogalmam nincs, miért. Így azt találtuk igazságosnak, ha mindenki, aki nevezett, akár megmaradt a története, akár nem, 150 eurot kap.

VICCES KÉP:
1. Rain.bow (300 euro)
2. Cseresznye-virág és Viky teve (200-200 euro)
3. Mister Kopo dingo (100 euro)

Mindenki más, aki nevezett, különdíjas lett: 50-50 eurot kaptok.

Gratulálunk a nyerteseknek! :)

____________________________________________________________

Játékaink most ismét kétnaposak lesznek, hogy senki ne maradjon le róluk (mivel az még mindig sokan nincsenek otthon), így ezekre ma és holnap tudsz jelentkezni - HOLNAP ESTE 20:30-IG (azért csak addig, mert valamikor át is kell őket nézni).
Nevezni A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), MA Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket a HOLNAPUTÁN REGGELI körlevélből tudjátok meg majd.

Mai játékaink:

1. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma azok jelentkezhetnek, akiknek tevéje AJÁNDÉKOT OSZT. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be nála és nevezz vele a honlapon!

2. BILLENTYŰRAJZ:
Ne feledjük még a karácsonyt, mai játékaink teljenek még ennek jegyében! Rajzolj egy karácsonyfát, szépen feldíszítve!

3. KARÁCSONYFA SZÉPSÉGVERSENY:
Fotózd le otthoni fátokat és nevezz a képpel a honlapon. (Ha nem tudod, hogyan töltsd fel, olvasd el a honlapon a honlap használata menüpontot, ott megtalálod, vagy ha még akkor sem boldogulsz, kérj segítséget olyantól, akinek sikerült!)

4. TEVEKERESŐ:
Erre a játékra nem kell külön nevezni - 20:00-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát, az ő nevüket kell minél gyorsabban levélben elküldenetek majd Hópihusnak.

5. VIRTUÁLIS KIRÁNDULÁS:
Akik már a nyáron (vagy akár tavaly nyáron is) köztünk voltak, emlékeznek virtuális táborainkra, tudják, mi az. Mivel a téli szünet rövidebb, annyi időnk nincs, most is rendezünk ilyet - de ezúttal nem táborozni, hanem kirándulni megyünk. A játék lényege, a nyár óta csatlakozók kedvéért:

27-én, 28-án, 29-én és 30-án egy-egy egésznapos virtuális kirándulásra megyünk - minden nap 3-3 másik teve vezetésével. Az ő feladatuk kiválasztani a helyszínt, megszervezni a programokat, hogy a kirándulók ne unatkozzanak.
Minden nap 10-től 18 óráig kirándulunk, nem kell előre jelentkezni, ha részt szeretnél venni valamelyik kiránduláson, bármikor csatlakozhatsz.

Megvan, hogy melyik nap kik vezetnek kirándulást:
27. Genna, Bellaha és TTK teve

28. Miley Sztyuárt, nyamíí és Netike (Eszter, bocsáss meg, de nem emlékszem a tevéd hosszú új nevére pontosan)

29. Bellá, lilááOo és Vizen (Ez a kirándulás sajnos lehet, hogy elmarad, Gábor nagymamájának tegnapi halála miatt - majd Gábor eldönti, tud-e gyászában ezzel foglalkozni. Az egész karaván nevében fogadd részvétünket, Gábor!)

30. anderson és Sahara baby (Várjuk melléjük mégy egy harmadik vezetőtárs jelentkezését - már nem a honlapon, hanem Hópihusnál levélben! Minden esetre ti már vegyétek fel egymással a kapcsolaatot, kezdjétek el a honlapot és a szervezést - aki még jelentkezik, majd becsatlakozik hozzátok!)

A honlapokat ráértek 30-án estére befejezni, mert kevés időtök volt rá. Kérem a vezetőket, kirándulásuk előtt egy nappal írjátok meg nekem a pontos tudnivalókat a programotokról, hogy benne lehessen a reggeli körlevélben! ez nem vonatkozik a mai napon kirándulókra - nekik még ehhez is kevés idejük volt. Tehát ha ma mennél kirándulni, a 3 vezetőtől kérdezd a tudnivalókat levélben:

TTK teve [157997 AL], bellaha [226540 AL], Ricki.crazy [138337 AL]

Minden vezetőnek jó munkát, a kirándulóknak tartalmas időtöltést kívánok! :)

Befejeződött a karácsonyi ajándékok készítése, mindenkinek volt ideje készíteni azoknak, akiknek akart! Köszönjük a sok szép ajándékot, és hogy annyian gondoltatok ránk!

TEHETSÉGKUTATÓ:
Hát, most olyan történt, tevék, ami eddig még sosem: lehetetlen volt dönteni a portrék között, így, akik neveztek, mind tovább jutottak - ki csak azok estek, akik nem is neveztek!

Akik most estek ki, 300-300 eurot kapnak vigaszdíjként.

A továbbjutók feladata a következő fordulóra (úgy látszik, a portré túl könnyű volt nektek, a kisujjatokból kiráztátok - tehát most nehezebbet kaptok):

Képetek címe karácsonyi kompozíció legyen. Vagyis állítsatok be, rendezzetek el egy szép karácsonyi képet, a fantáziátokra bízom, mi szerepel majd rajta. De vigyázzatok, ez már a döntő, itt már csak egy valaki marad!!! Nevezni MA 19:00-ig tudtok jó munkát! VIGYÁZZATOK, LE NE MARADJATOK!

FEJLÉC-KÉSZÍTÉS:
Elkezdhetitek a fejléceket készíteni a januári honlapra! Ami legyen rajta: újévi jelkép (szerencsemalac, négylevelű lóhere, stb.), valami tevés, TTK felirat, valami téli, 2010 felirat. A honlapon a fejlécekhez tölthetitek fel őket - január 3-án 18:00-ig. Szokás szerint a legjobb fogja díszíteni januárban a honlapunkat.

TTK-MAGAZIN:
Ha feladatot szeretnél a januári számban, ma és holnap jelentkezhetsz Hópihusnál levélben - holnap 18:00-ig. Feladatodat holnapután, de legkésőbb azután tudod majd meg, valamint azt is, mikorra kell vele kész lenned!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepelteket!

Ha nem tudod vagy nem akarod tovább gondozni tevédet, ne hagyd meghalni - add árvaházba, ahonnan örökbe fogadhatják őt, vagy nyeremény-teve lehet belőle; hisz megérdemli, hogy tovább élhessen, még ha neked nincs is már időd, kedved vele foglalkozni. Az árvaház vezetője Vizen, de a körülményekre való tekintettel az árva tevéket pár napig dj. krisstina-nak küldjétek, vagy akár Hópihusnak is küldhetitek!

Ha csak ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld (a hibernált tevéknek ugyanis 0 tevepontjuk van, a karaván pontszámai szempontjából olyan, mintha itt se lennének), hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt amíg Apróságom vezeti, neki írj! A MEGŐRZŐBE CSAK E-MAIL CÍMMEL ELLÁTOTT TEVÉKET TUDUNK FELVENNI! NE FELEJTS EL TIMINEK SZÓLNI, HA MÁR NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET!

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat