Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
pénteki körlevél

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Karavánunk ma 80 napos, a Tevékeny Tevék létszáma 849, helyünk a toplistán még mindig a 21., még mindig dolgoznunk kell egy kicsit a 20.-ért - de már csak egy hajszálra vagyunk tőle: 17 ezer pontra; holnapra akár meg is lehet, ha szorgalmasan toborzunk! (Tegnap 17 teve lépett be, 3 lépett ki és 3 halt meg.) Toborozzatok ma is szorgalmasan, ám mielőtt nekiállsz, olvasd el a karavánnaplóban a toborzással kapcsolatos tudnivalókat - és azt, mit kap, aki szorgalmasan toboroz! :) Hajrá, Tevékeny Tevék!

Az elmaradt tegnap esti eredmények (sajnos, technikai okok miatt nem tudtunk az este nektek körlevelet írni):

LOTTÓ: 4, 21, 56, 69, 84

MONDATVERSENY:
1. pihécske (300 euro)
2. TTK teve (200 euro)
3. Paprikás szalámi (100 euro)
különdíjas: Ayame. (50 euro(

Mai játékainkra is A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:30-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. EGYSZÁMJÁTÉK:
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között.Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

2. TEVEKERESŐ:
ERRE A JÁTÉKRA NEM KELL KÜLÖN NEVEZNI!
19:30-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát - az ő nevüket kell elküldened Hópihusnak minél gyorsabban, levélben!

3. VADÁSZAT:
Ehhez a játékhoz nem kell más, mint hogy nyitott szemmel járj a világban - és legyen nálad egy fényképezős telefon. A héten ismét helyesírási hibákra vadászunk. Jártadban-keltedben nyilván veled is előfordult már, hogy helyesírási hibára akadtál cégtáblán, hirdetésen, falragaszon. Most, ha ilyet látsz, fotózd le, és a képet töltsd fel a honlapra! Sok-sok új belépőnk kérésére a héten még folytatjuk a helyesírási hiba-vadászatot, a jövő héten lesz új téma! Ha több hibát is találsz, több képpel is nevezhetsz!

TEHETSÉGKUTATÓ:
Ti jutottatok tovább a 2. fordulóba:

Nüx, Millancs, Púpospajtás, GaLadriel, April Lavigne, bellá, Vizen, Larissza,
Bubos12, Púpos rukia, Különleges Vándor, Miley-Sztyuart, Prof. aribaba, lilaaOo, citrompor, michio kavay (ha jól írtam a nevedet:D)

Akik most estek ki, vigaszdíjul 100-100 eurot kapnak!

A 2. fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk rajzokat. A feladat: rajzoljátok le tevéteket, azzal a trükkel, amit most éppen csinál! (Ha lány a tevéd, természetesen legyen masnija is!) Nevezési határidő: vasárnap 19:00

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:)

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Parádé vezeti, neki írj!

Ha ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld (a hibernált tevéknek ugyanis 0 tevepontjuk van, a karaván pontszámai szempontjából olyan, mintha itt se lennének), hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt amíg Apróságom vezeti, neki írj! A MEGŐRZŐBE CSAK E-MAIL CÍMMEL ELLÁTOTT TEVÉKET TUDUNK FELVENNI! NE FELEJTS EL TIMINKE VAGY ERIKÁNAK SZÓLNI, HA MÁR NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET!

Elkészült a TTK Magazin - néhány oldal kivételével, de ezek is folyamatban vannak! (Bár az új oldalak megnyitása technikai okok miatt szombat reggelig szünetel - tehát addig meg kell elégedned a már meglévő oldalakkal.) Jó szórakozást az olvasáshoz - várjuk véleményeteket a Vendégkönyvben!)

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat