Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
TTK-Híradó, szeptember

TTK-HÍRADÓ

Állandó riporterünk bellá (Tóth Beáta)





Abádszalók 2010 – az itthon maradottak



Mialatt a szerencsések Abádszalókon táboroztak (erről bővebben olvashatsz a Magazin 2-6 oldalain), az élet itthon sem állt meg. Hópihus eddigi titkárnőjére, Szandira bízta a tevéiket és a karavánt. Így mesél erről Szandi, azaz pihécske:


”Nem okozott gondot, hisz szeretek segíteni. Sőt, mellettem voltak a „Hópi-juniorok”, akik ha tudtak, segítettek. Ők Peti (green), Dani (brown), Rami (GaLadriel), másik Peti (Katzer Kacor), a másik Szandi (lilaa).

Örültem, hogy Nóra megbízik bennem, és ők emlékezetes nyarat tudhatnak magukénak. Szandi (lilaa.), mindennap kiküldte nekem a játékok eredményeit, Bettina (CsOkí.) a vándortevéket intézte. Az utolsó két napon, bizonyos okok miatt nem én, hanem Peti (green.) írta meg a körlevelet, én meg elküldtem. Köszönöm mindenkinek a segítséget! Szerencsére szitkozó bejegyzéseket, leveleket nem igen találtam és balhé sem volt. Belátom, Hópinak rengeteg idejét elveszi ez a karaván, mégis nagyon sok szabadidejét tevézéssel tölti - nem sok felnőtt tesz meg ennyit „ismeretlen” gyerekekért; én ezért tisztelem és becsülöm.
Éljen sokáig a TTK! (ugyanis ma lett egyéves, mikor írtam a beszámolót, vagy mi ez :D)”


Abádszalók 2010 – látogatók a TTK-táborban


smileface.lara.x] (Dóri):

„Nagyon jó érzés volt a táborozókkal találkozni szemtől-szemben. Kellemes volt! Nagyon kedvesek és viccesek a TTK-sok! (: Valamin viszont meglepődtem: mindenki kicsit más volt, mint cseten - jó értelemben. Például Zsuzsi cseten kicsit beszédesebb, ahogy Flóra is. Andrist és Misit ott ismertem meg Abádszalókon. Ricsi, te és Anna teljesen olyanok vagytok, ahogy a TC-n ismertelek meg benneteket. Dóri is csöndes volt, de nekem nagyon szimpatikus. Hópi nagyon kedves, és barátságos, pontosan ahogyan, elképzeltem. Mindenki nagyon aranyos volt! Számomra egy olyan nap volt, amit sosem felejtek el!

Eszter szülei is jól érezték magukat, visszafele úton jókat beszélgettünk az abádszalóki napunkról.”

Netike (Eszter):

„Abádszalókon nagyon jól éreztem magam. Már a kocsiban izgulunk Dórival, hogy milyen is lesz. Amikor megérkeztünk, mindenki kedvesen fogadott. Jó volt látni titeket így együtt. Ment rendesen az élet! Látszódott rajtatok, hogy nagyon jól érzitek magatokat. A jókedv kihagyhatatlan! Szuper kis csapat vagytok! Ilyesmire számítottunk, hisz nem is várhattunk mást. Szüleim is jól érezték magukat, Hópival jól elbeszélgettek, míg mi Dórival és a többiekkel nevetgéltünk. A strandon kicsit elváltak útjaink, de ettől függetlenül nagyon jó volt! Remélem jövőre mi is megyünk Dórival, nem csak egy napra!”


Abádszalók 2010 – a táborozók szemével


ánná (Anna):

„Amikor Réka elment, látszott mindenkin, hogy megkönnyebbült, jobban éreztük magunkat, és nem kellett senkinek bezárnia a szobáját, és nem kellett senkinek a szobájába zárkózni. Mindennap lementünk a strandhoz, és lejöttek Eszterék, és tökre így képzeltem el őket! Esténként nem 9-10 óra körül aludtunk el persze - hát együtt voltunk, és szerintem jól megismertük egymást, és én mindenkit megkedveltem *-*
Csak az volt a baj, hogy kevés volt az idő.

Krisztit meg sajnálom, de remélem jövőre jön táborba, és remélem, jól fogja magát érezni...
Pénteken sajnos hamar kellett kelnünk, mivel már 8:10 kor indult a busz, de volt egy 7:44-es is (azt hiszem) és az meg késett, és arra szálltunk fel, mire kiderült, az nem gyors járat, hisz minden zugban megáll, és így Békésen is le tudtunk szállni. A buszsofőr meg egy szigorú majom volt O_O meg süket xd

Fél 11-re hazaértünk, és Kisújszálláson 40 percre megállt a busz, és persze minden kisgyerek hátrajött, én meg felkiabáltam az egyiknek, hogy: „hallgass már, nem tudok aludni!” végig kiabálta az utat, hogy ő nem akar a busz kerekékre ülni. Utána egy csomó gyerek volt és untam már xd
Hoppá, elszaladt velem a ló – na, lényeg, hogy jó volt!”


kékmalac (Dóri):

„Nagyon jó volt a tábor! Jó volt veletek ez az 5 nap, és remélem, hogy jövőre is jön mindenki és Kriszti is! A strand is nagyon jó volt, és a hely is, ahol laktunk. Hiányzik mindenki!”

bellá. (Bea):

„Hát, rosszat nem tudok mondani! Leszámítva a Réka-ügyet, de azt rég elfelejtettem (már amennyire lehet) és csak a jó maradt meg *-*

Nagyon-nagyon jól éreztem magam veletek! Nem hittem, hogy ennyire jó benyomással lesztek rám, és őszintén szólva kellemesen csalódtam mindenkiben! Jó volt így élőben is találkozni, így egy év után, amióta tevékenykedem. A könnyes búcsú volt a legnehezebb. De ez ezzel jár…
Sok móka, nevetés - áh, nagyon jól éreztem magam! Andris beöltöztetése és Ricsi sós tiramisuja - ezeken még most is szakadok a nevetéstől, ha elolvasom a 6. oldalon levő összefoglalót! Hiányzik mindenki! Kár, hogy ilyen messze lakok :(

Már nagyon várom a jövő évit, remélem, ott tudok majd lenni - ja, és anya is jönni akar :)))”

Hallows (Ricsi):

„A TTK tábor életem egyik legjobb tábora volt! Csodálatos volt eltölteni többé-kévésbe öt napot a barátokkal. Voltak negatív élményeim - gondolok itt Rékára; és persze pozitívak is - gondolok itt minden másra. Remélem, jövőre is ugyanilyen jól érezzük magunkat. Ja, és táborosok: akikkel így kilencen maradtunk, jövőre kötelező jönnie!”


miharu. (Flóra):

„Nagyon jól éreztem magam ebben a pár napban! Jó volt megismerni titeket, így pár év csetelés után. ^^ Szinte mindenkit így képzeltem el, viccen kívül - jellemre és külsőre is. Emlékezetes napok voltak! De ha jövőre is így fogtok hiányozni, én nem tudom, mit csinálok! A búcsúzás a legrosszabb ebben az egészben :S Egyszóval jó volt, még ha Réka kicsit el is rontotta… Hiányoztok… Jövőre, remélem, még többen. Ott leszünk.”


Vortigon (Andris):

„Nagyon jól sikerült a tábor, leszámítva persze Rékát, aki kezdettől fogva bunkó volt velem (és mindenkivel), kizárt a saját szobámból is. Bár azt azért nagyon bírtam, mikor a rendőrség hozta vissza! Egyébként életem egyik legjobb tábora volt, nagyon jól éreztem magam, jó volt élőben látni titeket :D. Az egyetlen, amit nem bírtam, az a zenétek volt >_<. Az valami szörnyűség (nekem legalábbis)! Bár az én CD-met nem bírta senki, szóval beletörődtem. Ott volt a gitárom is, szóval nem nagyon volt gond a zenével. Gyertek jövőre is mind :D!”

.Misi. (Misi):

„Először is nekem a szállás tetszett meg. Aztán megláttam a strandot – na, az volt még a legjobb! A társaság is nagyon király volt :)

Remélem, jövőre is ugyanígy tudunk majd találkozni.”


Abádszalók 2010 – megszólal Kriszti


Mindenki tudja már, hogy két lányt, Rékát és Krisztit viselkedésük miatt haza kellett küldenünk. Nem taglalom most, mit műveltek, a 2-5 oldalakon részletesen le van írva. Ott szó esik arról is, hogy Kriszti a többség véleménye szerint magától nem lenne ilyen – ő csak rossz döntést hozott, mikor kiskutyaként, gondolkodás nélkül követte Rékát. (Mindez persze nem változtat azon a tényen, hogy akadt táborozó, aki a kettejük viselkedése miatt inkább önként hazament, azon sem, hogy ketten mentek át szálláshelyünk gondnokához, ahol hamis vádakkal illették a tábor szervezőit, miszerint őket itt éheztetik, bezárva tartják, nem engedik vásárolni menni. És azon sem, hogy Zsuzsi jelenlétében ketten hordták el Hópihust mindennek – amit Zsuzsi, aki, ugye, Hópihus lánya, a mai napig nem tudott teljesen megbocsátani; ő az egyetlen, aki köti magát véleményéhez, miszerint Krisztit nem kényszerítette ezekre a dolgokra senki, magától választotta ezt az utat.)



Így beszél erről Kriszti:



„A hosszú út miatt nagyon fáradt voltam, ugyanis Erdélyből érkeztem. 10 percet, ha aludtam, mert nagyon izgultam. Mindenkit nagyon megszerettem, és nagyon hiányoztok. Mindenkihez köt valami emlék. Én szívem szerint csak a jóra gondolok vissza, bár cseten még vannak akik rá-rákérdeznek egy s másra. Úgy összegezve egy jó kis csapat vagytok, és én tisztában vagyok azzal amit tettem… - remélem még találkozunk…”



Egyéves az új TTK!


2010. augusztus 18. - ekkor lettünk egyévesek! Mi sem jobb ajándék, mint egy újabb helyet előre lépni a toplistán: 16-ak lettünk, épp aznap reggelre!


Mivel egy ilyen ünnep nem maradhat buli nélkül, vasárnap ez is megvolt!
A bulin rendhagyó Legyen ön is milliomost játszottunk, karavános kérdésekkel, jó hangulatban.

Éljen a TTK, még soká-soká!







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat