Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Körlevél, február 12

Sziasztok tevékeny tevék!

Eheti játékaink eredményei:

1. BABA-SZÉPSÉGVERSENY:
1. helyezés: baluton – 300 euró
2. helyezés: Bella – 200 euró
3. helyezés: Csoki – 100 euró
különdíj: Dr.Ákos, Syvan – 50 – 50 euró

2. EGYSZÁMJÁTÉK:
99 - aki PONTOSAN eltalálta, datolyát nyert!

3. ZSÁKBAMACSKA:
1.
2.
3. 400 euró
4.
5. 50 euró
6. 100 euró
7. 50 euró
8. 300 euró
9.
10.
11.
12. datolya
13.
14. 200 euró
15.
16. 500 euró
17. 500 euró
18.
19. 100 euró
20.
21. teve
22. 200 euró
23.
24.
25. teve
26.
27. 300 euró
28.
29.
30. 400 euró

4. ÁLLATKERT:
James Cloud és Schokolade nevezett csak az ő jutalmuk 150 - 150 euró.

4. BILLENTYŰRAJZ VERSENY:
- nem érkezett nevezés.

5. LOTTÓ:
10, 32, 42, 63, 90 Ahányat eltaláltál, annyiszor 100 euro a tiéd - telitalálat esetén datolya!

6. MONDATVERSENY:
1. helyezés: Bugri teve – 300 euró
2. helyezés: Schokolade – 200 euró
3. helyezés: tvezsofi – 100 euró
különdíj: Szabo Teve – 50 euró

7. TÖRTÉNETÍRÓ:
- nem érkezett nevezés.

Gratulálunk a nyerteseknek! :)
________________________________________________________

Valentin-nap közeleg, így hétvégi játékaink ennek jegyében telnek. Nevezni rájuk szokás szerint A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), VASÁRNAP 19:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket a hétfői körlevélből tudjátok meg.

1. PAINT-RAJZ:
Rajzolj egy Valentin-napi képet: szívecske meg ehhez hasonlók legyenek rajta! Ha nem boldogulsz a kép feltöltésével, olvasd el honlapunkon a honlap használata és egyéb tudnivalók menüpontot, ott megtalálod, mit kell tenned.)

2. BILLENTYŰRAJZ-VERSENY:
Nevezz egy saját készítésű (nem saját másolású!) billentyűrajzzal, ami szintén a Valentin-naphoz kapcsolódik.

3. VICCVERSENY:
Nevezz egy viccel – ügyelve arra, hogy senki jóérzést ne sértsd vele és témája se legyen „18 éven felüli”!

4. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje SZERET. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 300 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

5. MESELÁNC:
A honlapon elkezdek egy mesét, és azt folytassa mindenki, 2-2 mondattal. Ügyelj rá, hogy mondataid kapcsolódjanak az előtted lévőhöz, így kapunk holnap estére kerek, egész mesét. Akik a játékban részt vesznek, automatikusan kapnak 50 eurot.

6. VICCES KÉP:
A honlapon, a vicces képeknél látsz egy képet, ami egy furcsa párt ábrázol. Azt kell leírnod, szerinted mint mond, gondol, esetleg álmodik a pár egyik, másik vagy akár mindkét tagja.

7. RÍMFARAGÓ:
Írj egy saját verset Valentin-napi verset!

8. TÖRTÉNETÍRÓ:
Írj egy történetet, a címe ez legyen: az első szerelem.
Bátran meséld el saját első szerelmedet (ami sok esetben még óvodás korra tehető) - ha nem voltál még szerelmes, írhatsz kitalált történetet is.

TEHETSÉGKUTATÓ:
TEHETSÉGKUTATÓ továbbjutói:
Asih, Bella, Boboo, Csenih, lilaa, Melvicia, Millancs, Némród, Pihécske, Porcukrocska, Sungirl, Themee

Akik most esetek ki, vigaszdíjként 100-100 eurot kapnak - most már csak a továbbjutóktól várunk fejléceket.

A 2. forduló feladata: készíts X-faktoros fejlécet! Határidő: vasárnap 19:00

SZÍVDOKI RENDELÉS
A múlt heti rendelés vasárnap délelőtt volt, így nem nagyon tudtatok ott lenni, így ezt a rendelést most pótoljuk. Helyszíne a karaván-fórum, időpontja, vasárnap 16:30-17:00

Témáját a 10 éves Dalma levele adta:

"Arról lenne szó, hogy egyik nap elmentünk a családi barátainkhoz és nekik van egy fiuk. Ő ismeri azt a fiút, akit én szeretek és nem tudom, már nem emlékszem hogyan, de kiszedte belőlem, hogy én kit szeretek. Felajánlotta, hogy összehoz vele. Én erre azt mondtam, hogy majd meglátom, mert nem tudom, hogy hogyan reagálnának szüleim arra, hogy van egy barátom, mert nekem még soha nem volt. A fiú akit szeretek nagyon aranyos és régebb nyomult is egy kicsit, ahogy én észrevettem. Ő régebb osztálytársam volt, de most elment más iskolába. Szerintem bolond voltam akkor mikor visszautasító voltam vele amikor nyomult.Akkor egy olyan fiút szerettem, aki egy születésnapon olyan dolgot állított rólam amit inkább le se írok. Azóta kiábrándultam belőle.Azon a szülinapon ott volt a fiú is akibe szerelmes vagyok. Beszélgettünk és behívott a fürdőszobába, mert nem hallottunk semmit, de nem történt semmi.Azt szeretném kérdezni, megéri-e elfogadnom a családi barátainknak, a fiának az ajánlatát?Szerintem túl fiatal vagyok(10 éves),de már alig bírom úgy,h hogy egy nap sem látom őt... Köszönöm, hogy meghallgattál! "

Ha úgy érzed, magad is hasonló cipőben jársz, tudnál segíteni Dalmának, esetleg csak érdekel a téma, szertettel várunk a rendelésen.

TEVEKERESŐ
Vasárnap rögtön a rendelés után, 17:15-kor körlevélben megkapjátok 10 teve leltári számát, őket kell megkeresnetek a leltárban és nevüket minél gyorsabban visszaküldeni Hópihusnak levélben. Euró nyereményekért folyik a játék.

LEGYEN ÖN IS MILLIOMOS:
A héten játszunk, a játék időpontja vasárnap 18:00-19:00, a karaván csetszobájában. Mielőtt odajönnél játszani, olvasd el a játékról szóló tudnivalókat a karavánnaplóban, hogy véletlenül se zavard meg a többiek jáékát!

A hétvégén kikerül a karavánhonlapra az új fejléc!

A tervek szerint, ugyancsak a hétvégén elkészül a Magazin is - sok oldal kész van már, olvasgassátok, jó szórakozást hozzá!

TOBORZÓ-VERSENY:
Szépen haladunk a 11. hely felé, ennek az érdekében folytatódik a toborzó-verseny, ami vasárnap 19:00-ig érvényes - soha nem látott, értékes nyereményekkel:
1. díj: 3 datolya
2. díj: 2 datolya
3. díj: 1 datolya
Azt gondolom, ezért már érdemes - de mielőtt hozzákezdenél, olvasd el a karavánnaplóban a toborzásról szóló tudnivalókat! Csak az a toborzás számít bele a versenybe, amit az ott leírtak szerint végzel! Hajrá, Tevékeny Tevék - előre a 11. helyre! :)

FIGYELEM, VÁNDOR TEVÉINK GAZDIRA VÁRNAK!
VánDorka és Zöldtapi most ugyan jól vannak, mindkettőnek van szerető gondozója - de mi lesz a két kis vándortevével, ha elfogynak a jelentkezők? Ha szeretnéd valamelyiküket gondozni, jelentkezz Hópihusnál levélben - de előtte olvasd el a karavánnaplóban az erről szóló tudnivalókat!

Hópihus







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat