Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Körlevél, szeptember 25.

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

A tegnapi egyszámjáték nyertes száma: 129

Hétvégi játékaink szokás szerint kétnaposak lesznek, nevezni a KARAVÁN HONLAPJÁN (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), tudsz rájuk vasárnap este 20:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket a hétfői körlevélből tudjátok meg.

A mostani hétvégén sütünk-főzünk mindenféle finomságokat, játékaink ennek jegyében telnek.

1. TÖRTÉNETÍRÓ:
Most nem történetet kell írnod, hanem találj ki egy finom, tevéknek való receptet és oszd meg velünk. (pl. datolyatorta)

2. PAINT-RAJZ:
Rajzold is le, amit az előző játéknál kitaláltál! Rajzold oda a tevéket is, ahogy eszik finomságodat! Ha nem boldogulsz a feltöltéssel, olvasd el a honlap használata menüpontot, ott leírtuk, mi a teendőd!

3. RÍMFARAGÓ:
Nevezz egy SAJÁT verssel a honlapon – ezúttal ez is sütés-főzésről szóljon!

4. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje FŐZ. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 150 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

5. MESELÁNC:
A honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Holnap estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek.

6. VICCES KÉP:
A honlapon, a vicces képeknél találsz egy képet, ami egy cicát és egy aranyhalat ábrázol – meglehetősen furcsa szituációban. Azt kell leírnod, szerinted mit mond vagy gondol egyikük, másikuk, vagy akár mindketten!

7. VICCVERSENY:
Nevezz a honlapon egy viccel, ügyelve arra, hogy senki jóérzését ne sértsd vele és témája se legyen "18 éven felüli"!

8. CERUZARAJZ:
Ma ceruzával (vagy bármilyen rajzeszközzel) is rajzolhatsz - szintén az 1. játéknál kitalált receptedet és a tevéket, ahogy fogyasztják. Ha elkészült a mű, fotózd le vagy szkenneld be és töltsd fel a honlapra!

TEHETSÉGKUTATÓ:
A 4. fordulóba jutottak igyekezzenek: határidő holnap 19:00! (Most nem írom le még egyszer a neveiteket, hisz úgy is tudjátok már.)

Ha vándor tevét szeretnél gondozni, jelentkezz Hópihusnál levélben!

KÖSZÖNTJÜK A MAI ÜNNEPELTEKET- ajándékuk a régi szokás szerint 100 euro:)

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat