Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
körlevél, május 29. vasárnap

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Tegnap este sajnos elmaradta a tevekereső, mert nem értem haza addigra – de ezt vasárnap pótoljuk.

Az egyszámjáték nyertes száma: 21


Hétvégi játékaink szokás szerint kétnaposak lesznek, nevezni a KARAVÁN HONLAPJÁN (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), tudsz rájuk vasárnap este 20:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket a hétfői körlevélből tudjátok meg.

Mostani játékaink házi kedvenceinkről szólnak. Sok gyereknek van saját állata, de akinek nincs, az is szereti az állatokat, a legtöbben szeretnétek is egy saját kiskedvencet:

1. PAINT-RAJZ:
Rajzold le állatkádat, ha nincs, akkor azt, milyet szeretnél! Ha nem boldogulsz, olvasd el a honlap használata menüpontot, ott leírtuk, mit tégy - ha még akkor sem, kérj segítséget olyanoktól, akiknek sikerült!

2. RÍMFARAGÓ:
Nevezz egy SAJÁT verssel a honlapon – ezúttal ez is házi kedvencedről szóljon – ha nincs saját, arról, milyet szeretnél.

3. TÖRTÉNETÍRÓ:
Írj egy történeted kiskedvencedről (miért szereted, hogyan került hozzád, esetleg mesélj el egy vicces dolgot, amit ő követett el); de arról is írhatsz, miért szeretnél saját kisállatot.

4. TRÜKKVERSENY:
Erre a játékra ma csak azok tudnak nevezni, akiknek tevéje AKVÁRIUMOT RENDEZ BE. Ha tevéd ezt tudja, állítsd be és nevezz vele a honlapon! A fődíj 150 euro - a többi nevező mind 50-50 eurot kap.

5. MESELÁNC:
A honlapon, a meseláncnál elkezdek egy mesét, megírom az első 2 mondatát. A következő nevezőnek tovább kell alakítani a történetet, újabb 2 mondattal, a még következőknek újabb 2-2 mondatokkal. (Ügyelj arra, hogy mondataid tartalma kapcsolódjon az előtted lévő teve mondataihoz, hogy a mese lánca ne szakadjon meg!) Estére meglátjuk, mivé alakult a történetünk - akik rész vesznek a játékban, 50-50 eurot nyernek.

6. VICCES KÉP:
A honlapon, a vicces képeknél találsz egy képet, ami 2 cicát ábrázol - azt kell leírnod, szerinted mit mondanak vagy gondolnak a cicák, vagy akár csak az egyik közülük.

7. VICCVERSENY:
Nevezz a honlapon egy viccel, ügyelve arra, hogy senki jóérzését ne sértsd vele és témája se legyen "18 éven felüli"!

8. CERUZARAJZ:
Ma ceruzával (vagy bármilyen rajzeszközzel) is rajzolhattok - szintén kisállatodat rajzold le! Ha elkészült a mű, fotózd le vagy szkenneld be és töltsd fel a honlapra!

LEGYEN ÖN IS MILLIOMOS:
Időpontja 19:00-20:00, helyszíne: a karaván csetszobája. Ha nem ismered a játékot, előtte mindenképp olvasd el szabályait a karavánnaplóban!

SZÍVDOKI-RENDELÉS:
A hétvégén ismét rendel a szívdoki - ezúttal holnap. Hogy hány órakor, hol és pontosan miről, ezt a holnapi körlevélből tudjátok meg.

TEHETSÉGKUTATÓ:

Döntősök, holnap este 19:00-ig várjuk írásaitokat – vigyázz, le ne maradj!

KÖSZÖNTJÜK A MAI ÜNNEPELTEKET! :)

FEJLÉC:
Elkezdhetitek a júniusi fejlécet készíteni! Ez legyen rajta: egy kis nyár, egy kis évzáró és némi teve. Vasárnap estig várjuk a fejléceket a honlapon a fejléceknél.

A magazinosok a hétvégén megkapják feladataikat – addig legyetek türelemmel!


A karaván lelkes tagtoborzói:


tapicska és Hópihus








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat