Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
Körlevél, június 11.

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

A szerdai játékok eredményeivel könnyű dolgunk van: a honlapon senki nem nevezet rájuk, így nyertesek sincsenek.

Mai játékok:

Mai játékainkra A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 20:00-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket a holnapi körlevélből tudjátok majd meg.

1. LOTTÓ (a tegnap elmaradtat pótoljuk most):
Tippelj a honlapon 5 számra 1 és 90 között. Ahányat eltalálsz, annyiszor 100 euro a tiéd - telitalálat esetén datolya!

2. MONDATVERSENY (szintén a tegnap elmaradtat pótoljuk):
Megadok 5 szót, ezek (vagy ragozott alakjaik) felhasználásával írj egy ötletes mondatot - és nevezz vele a honlapon! A játék euro-nyereményekért folyik. A szavak:

postás, radiátor, mozgólépcső, inni, virágos

3. EGYSZÁMJÁTÉK (ez már a soros pénteki játék):
Tippelj a honlapon 1 számra 1 és 999 között.Aki PONTOSAN eltalálja, datolyát nyer!

4. TEVEKERESŐ – ezt a játékot techniaki okokból ma nem biztos, hogy meg tudjuk tartani, holnap bepótoljuk. Megértéseteket köszönjük!

TEHETSÉGKUTATÓ - PAINT-RAJZ:
Ti jutottatok tovább a 2. fordulóba:

Anderson, Areiko Annabelle, April Lavigne, Aromo, Bárbiká, Csökkentett Kázmér, Delena, Egypupu Réka, Fredi Jonzon, Infinity, Kirina, Mikkentyű, Némród, Pihécske, Sungirl, Vadon Viktor, Vámpírlány, Vikyteve, Vizen

Akik most estek ki, vigaszdíjként 100-100 eurot kapnak.

A továbbjutók feladata a következő fordulón: rajzoljatok egy nyári. balatoni képet! A rajzokat vasárnap este 19:00-ig várjuk a karavánhonlapon, a tehetségkutatónál. Jó munkát mindenkinek! :)

Nem véletlenül rajzolunk éppen balatoni tájat: MEGVANNAK UGYANIS A TTK-TÁBORRÓL A TUDNIVALÓK, a karavánhonlapon elolvashatjátok, jelentkezni is ott lehet - de csak miután megbeszélted szüleiddel.

MAGAZINOSOK, FIGYELEM! Igyekezzetek munkáitokkal, hogy időben elkészüljünk a júniusi számmal!

AKI VÁNDOR TEVÉT SZERETNE GONDOZNI, ÍRJON LEVELET HÓPIHUSNAK! A vándor tevékről szóló tudnivalókat megtaláljátok a karavánnaplóban!

FIZETETT HIRDETÉS:
Ha fontos hirdetnivalód van, neked is lehetőséged van fizetett hirdetést feladni a körlevelekben. Egy hirdetés ára egy hétre egy datolya, amit Hópihushoz kell küldened, a hirdetés szövegével együtt.

Feladó: Panni. [187739 AL]
" FIGYELEM! SZERETNÉK MEGKÉRNI MINDEN TTK TAGOT, HOGY EZEN AZ OLDALON SZAVAZZON:http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tou r?page=2
OTT VAN A HUNGARY. ALATTA PEDIG, HOGY VOTE, KATT A VOTE-RA. ELŐRE IS MEGKÖSZÖNÖM!
HOGY TUDJÁTOK MIRE SZAVAZTOK. EZ AZT DÖNTI EL, HOGY JUSTIN BIEBER, MELYIK ORSZÁGBAN KONCERTEZZEN. NEKED NEM KERÜL SEMMIBE, DE A JUSTIN BIEBER FANOKNAK, NAGYON SOKAT JELENT! LÉGYSZI, MÉG AZ IS, AKI NEM IS SZERETI JUSTIN-T, AZ IS SZAVAZZON! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.
ÜDV: REGINA, JB FAN :)"

A karaván lelkes tagtoborzói:

Tapicska és Hópihus







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat