Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
csütörtöki körlevél

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Karavánunk ma 79 napos, a Tevékeny Tevék létszáma 839, helyünk a toplistán a 21. - de már csak egy hajszálra vagyunk a 20-tól, de tényleg: kb. 4 ezer pontra, ami mondjuk 2 nem túl nagy teve! (Tegnap 10 teve lépett be, 6 lépett ki és 4 halt meg.) Toborozzatok ma is szorgalmasan, ám mielőtt nekiállsz, olvasd el a karavánnaplóban a toborzással kapcsolatos tudnivalókat - és azt, mit kap, aki szorgalmasan toboroz! :) Hajrá, Tevékeny Tevék!

AZ ELMARADT HÉTVÉGI EREDMÉNYEK:
(A játékokon az 1. helyezettek 300 eurot kapnak, a 2. 200-at, a 3. 100-at, a különdíjasok 50-et - ahol esetleg ez még sem így van, azt külön kiírom.)

SZOMBATI BILLENTYŰRAJZ (vagy ez a vasárnapi?):
1. Princes
2. Paprikás szalámi
3. Citrompor.

CERUZARAJZ:
1. Viky teve
2. Betlizen
3. bellá
különdíj: Némród

RÍMFARAGÓ:
1. Betlizen
2. Paprikás szalámi
3. Princes

TÖRTÉNETÍRÓ:
1. Teve Szilaj
2. Paprikás szalámi
3. Milosh
különdíjasok: a többiek mind, akik neveztek

HALLOWEEN-TÖRTÉNETÍRÓ:
1. Röfcsi (datolya)
2. Forró fehércsoki (500 euro)
3. Feka Teve,TTKteve (250 euro)
Különdíj: Citrompor., agressz_kiwí. (100-100 euro)

PAINT-RAJZ:
1. Púpos rukia
2. Nüx
3. Larissza^^
KülÖNdíj: Lapantyú

VASÁRNAPI BILLNETYŰRAJZ (vagy ez a szombati?):
1. :White angel
2. :.:Natsu:.
3. :nani08
A többiek, akik neveztek, 50-50 eurot kapnak!

Akad olyan játék, aminek még mindig nincs kész az eredménye: ez azért van, mert sajnos a játékokat zsűrizők közt volt olyan teve, aki saját magát tette meg 1. helyezettnek - nyilván való, hogy ez így nem érvényes, annak a játéknak újra ki kell hirdetni az eredményét.

______________________________________________________________________

Mai játékainkra is A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz jelentkezni (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), 19:30-ig. Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket 20:00-kor tudjátok meg, körlevélből.

1. LOTTÓ:
Tippelj a honlapon 5 számra 1 és 90 között. Ahányat eltalálsz, annyiszor 100 euro a tiéd - telitalálat esetén datolya!

2. MONDATVERSENY:
Megadok 5 szót, ezek (vagy ragozott alakjaik) felhasználásával írj egy ötletes mondatot - és nevezz vele a honlapon! A játék euro-nyereményekért folyik. A szavak:

kék, rendőrség, kenyér, hajcsat, fázni

3. VADÁSZAT:
Ehhez a játékhoz nem kell más, mint hogy nyitott szemmel járj a világban - és legyen nálad egy fényképezős telefon. A héten ismét helyesírási hibákra vadászunk. Jártadban-keltedben nyilván veled is előfordult már, hogy helyesírási hibára akadtál cégtáblán, hirdetésen, falragaszon. Most, ha ilyet látsz, fotózd le, és a képet töltsd fel a honlapra! Sok-sok új belépőnk kérésére a héten még folytatjuk a helyesírási hiba-vadászatot, a jövő héten lesz új téma! Ha több hibát is találsz, több képpel is nevezhetsz!

TEHETSÉGKUTATÓ:
Ti jutottatok tovább a 2. fordulóba:

Nüx, Millancs, Púpospajtás, GaLadriel, April Lavigne, bellá, Vizen, Larissza,
Bubos12, Púpos rukia, Különleges Vándor, Miley-Sztyuart, Prof. aribaba, lilaaOo, citrompor, michio kavay (ha jól írtam a nevedet:D)

Akik most estek ki, vigaszdíjul 100-100 eurot kapnak!

A 2. fordulóra már csak a továbbjutóktól várunk rajzokat. A feladat: rajzoljátok le tevéteket, azzal a trükkel, amit most éppen csinál! (Ha lány a tevéd, természetesen legyen masnija is!) Nevezési határidő: vasárnap 19:00

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepeltnek:
- April Lavigne 400 napos lett
- legpúposabb puputeve 100 napos lett
- Szerencsés 1.100 napos lett
- iSt! gazdija szülinapját ünnepli

Ha nem tudod gondozni tevédet, ne hagyd meghalni – add árvaházba, ahonnan mások örökbe fogadhatják! Az árvaházat Parádé vezeti, neki írj!

Ha ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld (a hibernált tevéknek ugyanis 0 tevepontjuk van, a karaván pontszámai szempontjából olyan, mintha itt se lennének), hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt amíg Apróságom vezeti, neki írj! A MEGŐRZŐBE CSAK E-MAIL CÍMMEL ELLÁTOTT TEVÉKET TUDUNK FELVENNI! NE FELEJTS EL TIMINKE VAGY ERIKÁNAK SZÓLNI, HA MÁR NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET!

Elkészült a TTK Magazin - néhány oldal kivételével, de ezek is folyamatban vannak! (Bár az új oldalak megnyitása technikai okok miatt szombat reggelig szünetel - tehát addig meg kell elégedned a már meglévő oldalakkal.) Jó szórakozást az olvasáshoz - várjuk véleményeteket a Vendégkönyvben!)

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat